Nyt on sitten Merjalla pari viikkoa takana uudessa duunissa ja on ollut tosi mukavaa. Illat ja viikonloput jää harrastuksille. . . ja niitähän riittää. Tällä viikolla Binkalle jäi raunioilta tosi onnistunut ja kiva suoritus. Tyttö uskalsi haukkua metallikontissa vaikka se vähän hirvittikin ja piti vielä seistä ritilämäisellä alustalla Yllättynyt. Edelleen neiti kyllä pyrkii maalimiesten suuhun, joten sitä sitten kehittelemään paremmaksi.

Binkan kanssa käytiin yrittämässä BH-koetta (siitä se alkoi se meidän nollien keräily). Jo viime viikolla oli selviä ongelmia jättävien kanssa - mitä paremmin paikallan olo sujui, sitä huonommin jättävät - ja siihenhän se sitten kaatui. Mammalla nousi kisajännitys sellaisiin lukemiin, että tuomari totesi ohjaajan kävelevän kuin "Michelin-mies". Omaa vuoroa odotellessa huomasin, että kisakaavio oli sitten hävinnyt päästä täysin ja ilmoittautumisessa hyvä että muistin oman nimeni (koiran nimestä puhumaattakaan) Nolostunut. Hihnassa seuraaminen oli lähinnä perässä vetämistä, vapaana seuraaminen sujui jo paremmin. Jättävissä koira lähti hiipimään perään ja ehtikin sitten kulkea varmaan ainakin viiden metrin matkan. Ihmisryhmä sujui kohtuullisesti, vapaana Binka jäi vähän haistelemaan jonkun kättä (liekö palkinnut omaa koiraansa ja unohtanut käsien pesun Nauru), mutta siihen tuomari ei puuttunut. Paikallaan olo oli tuomarin mukaan erinomainen. No, sehän olikin se osio, jossa koira oli oman onnensa nojassa, eikä mamma ollut hermostuttamassa ja käyttäytymässä omituisesti. Kaupunkiosuudelle lähdettäessä tuomari tuli ihan erikseen sanomaan, että olet jo paljon rennompi Jalka suussa (ihmekö tuo, kun ei tarvinnut enää jännittää). Nyt eikun treenaamaan puutteellisia asioita ja eikun uutta putkeen. Tästähän ei voi muuta kuin parantaa Nauru.

1241463440_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aapon kanssa on harjoiteltu myös BH-koetta silmällä pitäen. Paikallaan oloa on treenailtu samoin kun niitä jättäviä, mutta mitä paremmin menee liikkeestä maahanmeno sitä huonommin menee liikkeestä istuminen (Aapo kun tarjoaa sitä maahanmenoa sitten joka kohtaan). Seuraaminen on nykyisin Aapolle vieras käsite. Herra häröilee minkä kerkeää ja seuraa mielummin hajuja yms. kuin mammaa, mutta eiköhän se siitä.1241462483_img-d41d8cd98f00b204e9800998e