Binka on käyttäytynyt tosi omituisesti viime aikoina. Kun sitä alettiin pohtimaan, niin viime syksynä juoksun jälkeen käytös oli ihan samanlaista, mutta koska silloin oli niin paljon muutoksia (Ressun muutto sateenkaarisillalle ja Aapon muutto Vantaalle), sitä käytöstä piti lähinnä vain protestina kaikelle. Mamma manaili tässä iltana muutamana sitä, että mikä tuota koiraa oikein vaivaa, niin kaverinhan se piti huomata, että voiko kyse olla valeraskaudesta. Tarkemmin kun sitä alkoi miettiä, niin voihan se olla sitä (tai sitten se on vain se helpoin selitys omituiselle koiralle Silmänisku). Tottis ei suju ollenkaan, mutta raunioilla tyttö on ihan täpinöissään. Viime viikolla koirat otettiin leikkimään ja kokeiltiin ampumista. Binka oli ihan ihmeissään siitä, että miksi tässä nyt pitää nykiä jotakin lelua, kun tuolla on varmaan ainakin tuhat ukkoa etsittävänä Yllättynyt. Ampumisesta neiti ei ollut millään, mutta johan se todettiin luonnetestissä, että tyttö on laukausvarma.

Aapo on ollut oma ihana itsensä. Poika on ollut viimeaikoina todellinen "vapaankasvatuksenlapsi", kun koulu on työllistänyt Millaa. Onneksi nyt on kuitenkin lomaa ja voi taas panostaa Aapon tapakasvatukseen. Nyt Millan loman aikana olisi tarkoitus treenailla tottista paremmaksi (kun se on tainnut Aapolta päästä unohtumaan), käydä metsässä tekemässä esineruutuja sekä aloitella jälkeä, ja tietysti lenkkeillä ja nauttia kesästä.Nauru Muutamaan näytelmäänkin Aapon kanssa ollaan menossa sähläilemään.

Kirsi, Binkan kasvistäti, kävi Wanda-mamman ja Fani-palan kanssa kylässä. Aapo ihastui Fanniin ihan tosissaan ja vauhtia riitti sekä sisällä että ulkona. . . kyllä pieni corgi voikin mennä lujaa Nauru. Äiti ja tytärkin mahtuivat saman ruokapöydän alle alkukankeuden jälkeen. Illalla käytiin vielä ulkona ja kun Saila ja Videkin tulivat paikalle, niin pitihän siitä saada kelpie-potretti:

1243712373_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa: Binka, Aapo, Wanda ja Vide