Heti aamusta kerättiin Millan kanssa tavarat kasaan, Binka autoon ja lähdettiin kohti Hyvinkäätä. Matkalla poimittiin Riikka mukaan. Binka oli ilmoitettu tokon alokasluokkaan lähinnä ohjaajan kisajännityksen työstämiseksi. Ongelmaksi on tullut se, että ennen kisoja ei jännitä juurikaan, mutta kun kehänauhan yli astuu, niin ohjaajan palleaan nousee "möhkäle", joka aloittaa matkan kohti kurkkua. Koska ohjaaja on onnistunut jo möhlimään pari BH-koetta, niin päätettiin yrittää tätä kautta sitä jännityksen vähentämistä.

Päivä oli mukavan aurinkoinen, mutta pienestä tuulesta johtuen ei kuitenkaan ollut liian kuuma. Binka jaksoi reissun hyvin ja kisa onnistui loistavasti. Tuomarina oli Harri Laisi.

Luoksepäästävyys:  10

Paikalla makaaminen:  10

Seuraaminen kytkettynä:  8,5

Seuraaminen taluttimetta:  7,5

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä:  7

Luoksetulo:  8,5

Seisominen seuraamisen yhteydessä:  9

Estehyppy:  9

Kokonaisvaikutus:  9

Pisteet 171,5 ALO1

Nauru  Nauru  Nauru  Nauru  Nauru

Tuomarin mielestä ohjaajan ja koiran yhteistyö oli erittäin hyvää, mutta ohjaajan kisajännitys paistoi läpi suorituksesta Yllättynyt.

Seuraamisessa piti aluksi antaa pieni hihnapakote, mutta sitten sujui hyvin. Vapaana seuraaminen oli väljää. Nopeuden vaihtelussa unohdin antaa koiralle uuden käskyn, kun lähdin juoksemaan, mutta onneksi neiti ei siitä ollut millään vaan tuli ihan mukavasti mukana. Luoksetulon varmistelin tietoisesti pitämällä käsiä reisissä, koska Binka on alkanut tarjota sivulle tuloa suoraan (. . . toki tiedän, että tokossa sallittua, mutta kun en halua, että oppii tekemään sitä missään Jalka suussa). Liikkeestä maahanmenossa kaksoiskäsky . . . onneksi käännyin katsomaan, sillä neiti jäi seisomaan. Estehyppyä ei oltu harjoiteltu yhtään sitten möllikisojen, joten käsky + käsiohjaus kehiin, koira lähes vielä ilmassa, kun annoin seisomiskäskyn ja saatiin siitä hyvä tulos Silmänisku.

Luokkavoiton veivät Marika ja Rico (Royal Coctail Lucky Bringer) ensimmäisissä tokokisoissaan upealla suorituksella, onnea!!! 

Aapo on nauttinut kaulurittomasta elämästä ja metsälenkeistä. Poika on oppinut mustikoiden pensaasta syömisen jalon taidon - nyt ollaan jo vaiheessa, ettei koko pensasta tarvitse syödä, marjat riittää. Eilen käytiin parin tunnin metsälenkillä Sailan ja Viden kanssa. Aapo piti hyvin huolen siitä, ettei mustikoita jää poimimatta. Pois lähtiessä pojalla oli aivan sininen kieli, joka roikkui polvissa Nolostunut. Kuvan ottohetkellä kieli oli jo saanut takaisin normaalia väriään.

1250965770_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pyoderman hoito jatkuu, iholle on alkanut kasvaa uutta karvaa hitaasti, mutta varmasti. Jos vielä tänä syksynä pääsisi tästä doping-karenssista eroon. . . .