Saatiin koirien kanssa vakituinen treenipaikka hakuryhmässä  ja treenipäiväkin vaihtui talviaikataulujen mukaiseksi, joten tapahtumat alkaa taas sopia kalenteriin vähän paremmin. Jonkin aikaa on jo ollut aika ruuhkaista . . . mennäkö sinne, tänne vai tuonne?

Autokin oli korjaamolla ja tietenkin korjaus teki melkoisen loven perheen puurobudjettiin, mutta nyt se taas kehrää kuin kissa ja uskaltaa lähteä ajamaan.

Aapon kasvot alkaa olla saaneet karvat takaisin ja poika näyttää taas koiralta. Häröilyä riittää kuitenkin kaikessa tekemisessä . Jossakin vaiheessa ihanasta pienestä kelpiepojasta kasvoi teinimonsteri, joka ehtii joka paikkaan, eikä keskity kunnolla mihinkään. Sitten kuitenkin, kun haluaisi hakata päätään seinään, se ryömii kainaloon, nuolaisee korvasta ja on niiiin rakkautta vailla. . . ja taas "sydämeni osuman sai".

Binkan kanssa käytiin hakemassa se kolmas "nousunolla" BH-kokeesta. Seuraamisessa kontakti putosi, mutta kokonaisuudessaan esitys oli aikaisempaa parempi. Paikallaan olo oli erinomainen - sehän onkin Binkan vahvuus - ja luoksetulossa neiti tuli kuin ohjus suoraan eteen hipaisemattakaan ohjaajan jalkoja . Jättävissä kaksoiskäsky molemmilla kerroilla. Istumisessa koira jäi seisomaan, mutta ei hiipinyt perään (ohjaaja mokasi, eikä pyytänyt sen jälkeen perusasentoon), maahanmenossa putosi toisella käskyllä. Pysähtymisissä koira tuli nopeasti perusasentoon (paitsi silloin kun oli jäänyt seisomaan liikkeestä istumisessa, eikä ohjaaja korjannut asentoa ), MUTTA tuomari huomautti, että ohjaajan käsi oli koko ajan koukussa ja tiukassa nyrkissä . . . nyt on ilmeisesti koko kropan jännitys saatu sitten rajattua oikeaan käteen. Ohjaaja ei sitten ollenkaan ollut tajunnut koko asiaa, mutta lähdettiin vielä illalla kokeen jälkeen tekemään vähän tottista ja kuinka ollakaan: siinähän se käsi oli tiukassa nyrkissä vyötärön seudulla . Liekö sillä ollut osuutta asiaan, että Binkan palkka on nyt ollut pallo, jota on sitten pidetty oikeassa kädessä ja "käsi-raukka" luuli, että siinä vieläkin on pallo. Täytynee vaihtaa palkan paikka, että saa seuraavaan kokeeseen valmisteltua uudet virheet . Binka kesti kokeen aikaisempaa paremmin, joten on ohjaajan täytynyt vähän kehittyä. Loppua kohti alkoi kuitenkin näkymään koiran paineistuminen, joka kuitenkin palautui pian. Iltatreeneissä koira oli taas tekemisen intoa täynnä .

Syysflunssa on iskenyt taloon urakalla: Jesse aloitti sairastamisen viikonloppuna ja nyt ei yskimisestä tule loppua. Merjalle tauti iski päälle toissapäivänä. Toistaiseksi Milla on vielä säästynyt, mutta saa nähdä.