Silmää on nyt sitten hoidettu ja jälkitarkastuksessa käyty ja VIHDOINKIN AAPO SAI ROKOTUKSET. Aapo on taas menossa mukana, muutama päivä vielä karenssia jäljellä. Silmään jäi pieni arpi, mutta se ei eläinlääkärin mukaan Aapon näkemistä haittaa.

Binkan kanssa on tehty työtä ohjaajan tekemien virheiden korjaamisessa - opeta ensin koiralle jotakin ja sitten ala tehdä työtä tekemiesi virheiden korjaamiseksi. Ongelmahan on ollut kontaktin pudottaminen vähän väliä, nyt sitä on saatu jo pysymään tosi hyvin. Palkka voi jo hyvin olla taskussa, vaikka ohjaaja luuli että saa lopun elämänsä kannatella sitä mitä ihmeellisimmissä paikoissa. Binkalla ei tekemisen into ole hiipunut, vaikka vähän jännittääkin se mitä seuraava juoksu tuo tullessaan. Noutokapula on pysynyt hyvin suussa - ote on tosin hieman "kelpiemäinen", mutta eihän tuo olekaan mikään nausteri. Nyt pitäisi vielä ohjaajan ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa aktiivinen harjottelu kapulan pitämisessä. . . sitten olisikin nouto jo hyvässä mallissa .

Aapon treenit sujuu ihan mallikkaasti; kontakti on aika-ajoin tosi hyvää, mutta viime päivinä koko seuraaminen on ollut samanlaista hoipertelua kuin muutaman tuopin jälkeen, joten Aapo joutaa vähäksi aikaa treenitauolle. Nyt vaan lenkkeillään, leikitään ja katellaan sitä treenaamista loppuviikosta uudestaan.