Brixi täytti tänään 12 viikkoa. Brixin kanssa on ulkoiltu ja saatu uusia koirakavereita. Melkoinen sissi tuo tyttö on - pysyy hyvin isompien vauhdissa mukana. Tottis-kentälläkin on käyty ihmettelemässä suuren suurta kenttää ja niitä mukavia ihmisiä siellä kentällä. Metsälenkillä ollaan oltu. Harmi, että viikolla tulee pimeää niin aikaisin, että metsälenkkeilyt jää vain viikonloppuihin. Brixi on myös sivistänyt itseään opiskelmalla Millan muistiinpanoja .

Eilen oltiin Binkan ja Aapon kanssa hakuilemassa Sipoossa. Meille osui melkoinen koiranilma treenien ajaksi. Siitä voi kuitenkin olla tyytyväinen, ettei Binkan hakuruutu päättynyt vesiojaan. Hetken pohdittuaan "hienohelma-tassut ei saa kastua" -neiti päätti hakea maalimiehen, vaikka tuo onneton olikin eksynyt ojan toiselle puolelle .

Tänään olikin sitten aikainen herätys. Kuuden jälkeen lähdettiin jo kohti Lohjaa, mistä Kirsi, Binkan kasvis-täti, tuli kyytiin. Sitten jatkettiin matkaa Pertteliin, Aapon ja Brixin lapsuudenkotiin, mihin Brixi jäi "päivähoitoon", kun matka jatkui kohti Turkua ja KV-näytelmiä. Mukava määrä kelpieitä olikin paikalla. Binka osoitti olevansa nälkää näkevä pieni raukka ja yritti kaikilta mukavilta koiraihmisiltä saada herkkuja tuijottamalla. Aapon tunteet lämpenivät Lyytille  (Musnat Cardemum) eikä tuo onneton saanut silmiään irti niin ihanasta tytöstä. Loppumetreillä oli vielä tullut tuomarimuutos ja kelpiet arvosteli Tapio Eerola.

Binka VAL EH1: " 4v. Oikeat mittasuhteet. Hyvä kallo, hieman lyhyt kuono. Sopiva rintakehän vahvuus. Hieman etuasentoiset lavat ja lyhyehkö kaula. Riittävät takakulmaukset. Liikkuu suoraan. Voisi käyttää liikkeessä takaosaansa tehokkaammin." Edellisen kerran sama tuomari arvosteli Binkan sinisen nauhan arvoiseksi junnuluokassa, joten neitihän paranee vanhetessaan  .

Aapo JUN EH2: " Hyvä tyyppi, oikeat mittasuhteet. Riittävä kallon vahvuus. Lyhyt kuono. Oikein sijoittuneet korvat. Erittäin hyvä rintakehä ja kulmaukset. Oikea karvanlaatu. Keskipitkät askeleet. Hieman jäykät takaliikkeet. Reipas käytös."

Kiitos Kirsille matkaseurasta sekä Marialle ja Pasille penskan päivähoidosta. Kaiken kaikkiaan mukava päivä, vaikka nuo ilmojen haltijat olisivat voineet suosia paremmalla ajokelillä.