Vihdoinkin on saatu lunta tänne etelä-Suomeenkin. Pakkasta on tosin ollut vähän turhankin paljon. Onneksi kaappien kätköstä löytyi Aapon vanha takki Brixin päälle. Takki on vähän pitkä selästä, mutta ei se neidin menoa haittaa: neiti menee kuin Batman viitan liepeet liehuen .

Lauantaina vietiin Aapo Riikalle päivähoitoon, otettiin tytöt kyytiin ja ajeltiin Lohjalle Kirsi-kasvattajan luokse. Riian sulho, Race, oli saapunut Ruotista lemmenlomalle Suomeen  .  Aivan ihana uros: niin äijä ja samalla hellyttävä nallekarhu. Oltiin ihan myytyjä tuollaiselle pojalle. . . jos kotona olisi vain tilaa kelpie-vauvalle. . . ei vaan, kyllä nyt pidetään muutaman vuoden tauko, ennen seuraavaa koiraa .

Binkan kanssa käytiin vielä sunnuntaina tottis-kentällä ennen joulutaukoa. Tyttö oli ihan innoissaan, kun pääsi mamman kanssa kahdestaan reissuun. Tuo kakara kun osaa ottaa oman tilansa. Metsälenkille lähdettiin sitten koko porukan kanssa: ensin käveltiin parin kilometrin matka metsään ja sitten ei kun juoksemaan. Hyvin Brixi pysyi isojen mukana, vaikka oltiin jo vähän varauduttu siihen, että osa matkasta menee mamman sylissä. . . mistä tota virtaa riittää?!?

Nyt täytyy jo keskittyä jouluvalmisteluihin. Ei olla vielä yhtenäkään vuonna oltu näin jälkijunassa joulun kanssa. Kortitkin jäi sitten postittamatta (vaikka voihan ne lähettää sitten joulun jälkeen ja toivotella hauskaa vappua ).

Tässä vielä laumapotretti koko jengistä: