Ilmat ovat onneksi olleet vähän lauhemmat, niin on taas päästy harrastusten pariin. Viime viikolla Binkan ja Brixin kanssa ollaan tehty tutustumismatkoja pääkaupunkiin . Jessellä on taas fudisharkat käynnistyneet ja koska noiden matkojen puolesta kuljetusta tarvitaan, ollaan yhdistetty reissut kaupunkikävelyihin. Maanantaina oltiin Ruoholahdessa ja torstaina Eläintarhalla, mistä sitten käveltiin Länsi-Pasilaan koirapuistoon. Brixille teki hyvää tutustua vieraisiin koiriin vieraassa paikassa, kun nuo omat ympyrät alkaa olla nii-ii-ii-in omaa reviiriä.  Pikku päsmäri osoitti hallitsevansa hyvin koira-kielen ja pitkästä aikaa käyttäytyi kuin pentukoira uudessa paikassa. Aapo jäi Millan kanssa kotiin, mikä oli ihan hyvä, tuo pikkuneiti kun kerää suunnatonta itseluottamusta Aapon vieressä (isoveli valvoo ).

Sunnuntaina otettiin sitä treenamattomuutta sitten urakalla takaisin: aamupäivällä käytiin tottis-kentällä ja iltapäivällä hakumetsässä. Binka oli ihan täpinöissään kummassakin paikassa. Tottis sujui mallikkaasti ja tekemisen intoa riitti hakuunkin. Suorilla pistoilla lumihangessa koira aloitti melko hyvin ilmaisun ja malttoi jopa kuunnella ohjaajaa. Brixi kävi tottiskentällä leikkimässä. Hakumetsässä piti sitten vähän puffata, kun sinne oli eksynyt ihmeellisiä kahdella jalalla käveleviä otuksia, joilla oli hattua ja huppua. Loppujen lopuksi ne osoittautuivat kuitenkin ihan mukaviksi ja niiltä sai kaikenlaista hyvää syötävääkin .

Aapon kanssa aloitettiin sunnuntaina tottiskentällä noudot. Kapula jäi kauemmas ja alkuun otettiin seuraamista. Siitähän ei sitten meinannut tulla mitään. Aapo oli sitä mieltä, ettei kapulaa voi jättää hetkeksikään vahtimatta - muutenhan kentän laidalla seisoskelleet epäilyttävän näköiset ihmiset voisivat vaikka varastaa sen!! Hakumetsässä Aapolle otettiin valmiit ukot, kun kukaan ei ollut järin innokas tekemään näkölähtöjä polvenkorkuisessa hangessa. Ohjaajan yllätykseksi koira teki pistot suoraan ja jopa löysi ne ukot. Tosin viimeisen ukon Aapo haki ennenkuin ohjaaja ehti edes ajatella, mistä koiran lähettää.

Muuten ollaan sitten harrastettu metsälenkkeilyä iltaisin. On tuo lumi siitä ihanaa, että se selvästi lisää näkyvyyttä pimeässä metsässä.

Ja aina pitää sitten sattua jotakin kurjaakin: viikonloppuna pesukone irtisanoi sopimuksensa ja mamma joutui nyrkkipyykille . Alkuviikosta piti sitten lähteä pesukoneen ostoon . . . taloyhtiössä kun ei ole pesutupaa. Uima-allas kyllä löytyy ja hetken jo suunniteltiinkin heittää pyykit altaaseen (kloori olisi sitten tehnyt kaikista vaatteista kivoja "maastoasuja") .