Blogin päivitykset on jääneet, kun ei ole oikein mitään kirjoitettavaa. Hakutreenit meni talvitauolle lumimäärän takia - ei ole mitään mieltä polkea lumeen polkua, minkä päähän laitetaan ukko istumaan. Tottista on yritetty treenailla sään salliessa. Valitettavasti vain yleensä treenipäivänä pakkaslukemat on sellaiset, että treenikentälle on turha mennä .  Kaikki lähiseudun kentät on pyhitetty jääkiekkoilijoille, onneksi nyt auraus on pelannut sen verran, että joitakin parkkipaikkoja löytyy. Niitä on sitten yritetty hyödyntää. Metsälenkkeilyä on harrastettu, mutta mitä kauemmin talvi kestää, sen enemmän latuja ja niitä keppien päällä seisojia metsästä löytyy. LOPPUISI JO TÄMÄ TALVI!!!

Aapo ja Brixi tekevät lumikinoksiin syöksysukelluksia ja vauhtia riittää. Binka ottaa asiat rauhallisemmin (tosin sekin on taantunut jonkinasteiseen "olen-taas-pieni-pentu"-vaiheeseen). Binkan vauhtia lumessa ilmeisesti hillitsee se, että se on noista koirista ainoa, jolla lumi jää anturoiden väliin. . . tai ainakin ainoa, jota anturoiden välissä oleva lumi tuntuu haittaavan. Se on kyllä sellainen "lättäkäpälä" verrattuna Aapoon ja Brixiin, että vaiva vaikuttaa ihan todelliselta.

Brixi on nyt pudottanut kutakuinkin kaikki vauvahampaansa, joten luulisi tuon kaluamisen vähän vähentyvän. Se on osoittautunut tosi reippaaksi koiran aluksi, eikä ole ollenkaan samanlainen "pehmoposki" kuin Binka. Pullot ja säilykepurkit saavat kyytiä, jos neiti vaan saa ne suuhunsa. Binkahan oli pitkään sitä mieltä, että suuhun ei oteta mitään tennispalloa kovempaa. Nyt se on kyllä taantumassaan alkanut tyhjentää kylpyhuoneesta pesuainepulloja ja muuta irti lähtevää ja sijoittelee niitä sitten ympäri olohuonetta.

Aapo on osoittanut todeksi sanonnan, että "tosimies voi olla pehmo". Sillä on päivittäin rakkausvajausta ja sen pitää päästä syliin nyhväämään ja nuolemaan korvia. . . sillä ei ole paljon väliä, onko ne ihmisten vai koirien korvia .