Brixi korkkasi tänään näyttelyuransa kaapelitehtaan pentunäyttelyssä. Kelpieitä oli paikalla kolme: Luna, Hali ja Brixi. Oli tosi mukava nähdä pentuesisaruksia pitkästä aikaa. Kaikki tytöt saivat hienot arvostelut . Milla esitti Brixin tosi hienosti. Kasvattajaluokkaa ei valitettavasti saatu kolmella koiralla kasaan. 

Kelpiet arvosteli Päivi Eerola, joka kirjoitti Brixistä: " Tasap.rakentunut, hyvällä askelpit. liikkuva pentu. Tasap. sopivat kulmaukset. Hyvä ylälinja. Sopiva luusto. Hyvin narttumainen pää. Oikea olemus, reipas esiintyminen. Varsin lupaava." ROP-pentu.

Kehän jälkeen ajettiin kotiin ulkoiluttamaan Binka ja Aapo, joiden kohtalona oli viettää kotipäivää. Ehdittiin vähän syödäkin ennen paluuta kaapelitehtaalle ryhmäkehään. Pikkunoitiakin kävi virpomassa. Kehät olivat valitettavasti myöhässä ja pientä koiraa alkoi jo väsymys painaa. Ryhmäkehän arvosteli Elisa Koivunen, joka sijoitti Brixin neljänneksi . Kehän jälkeen pystit ja ruokasäkki kainaloon ja takaisin kotiin. Pikkuneiti nukahti jo autossa - jaksoi vielä omin jaloin kävellä sisälle, mutta nyt on ihan unten mailla. Yritetään vielä illalla ulkoilla (pieni pääsee mukaan, jos saadaan hereille ).

Lopullinen saldo siis ROP-pentu RYP4