Viime aikoina on päivitykset vähän jääneet, kun ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Merjalla on työ hallinnut elämää ja Milla on keskittynyt kirjoituksiin. Jessekin on potenut korvatulehdusta ja pitänyt treenitaukoa. Treenaamattomuus koirien kanssa on sitten purkautunut kotona kaikenlaisena "hauskana". Brixi on kehittänyt taitojaan pyykkien ottamisessa narulta (opettelisi vielä viikkaamaan ne ja laittamaan kaappiin). Ja jos ei pääse ulos treenaamaan, niin "luetaan" sitten sisätiloissa. Meillä on tällä menolla kolme "akateemista" koiraa .

Aapon kanssa käytiin viime viikolla terveystarkastuksissa ja tuloksia odotellaan tuleviksi kennelliitosta. Aapo tipahti nukutusaineen saatuaan melkein heti, paitsi Aapon häntä, mikä oli ainoa osa koirasta joka ei nukkunut. . . . se heilui välillä nukutuksesta huolimatta. Kiitokset Kirsille ja Fannille seurasta! Illalla Aapo on vielä vähän äreä tytöille, joten tilanne rauhoitettiin ja Aapo jäi nukkumaan "kankkusta" pois kun tytöt lähtivät ulos iltarientoihin.

Perjantaina käytiin Kirsin ja Tommin luona katsomassa Riian, Binkan siskon, pentuja. Otettiin oma lauma mukaan, mutta sisälle eivät päässeet. Juoksutettiin koiruuksia pihalla. Oli se aika huvittava näky, kun viisi kelpietä ja yksi corgi painelivat mennä umpihangessa lumipallojen perässä.

Kun koirat oli väsytetty, laitettiin oma lauma autoon ja siirryttiin sisätiloihin lapsia ihailemaan. Ihania pieniä kelpo-vauvoja! Riia on tosi ihana äiti, tosi huolehtiva, joka ylpeänä esitteli jälkikasvunsa.

Viime aikoina on yritetty ottaa vahinkoa takaisin ja käydä treenaamassa. Tottis on vähän kärsinyt, kun ohjaajat vain haikailevat maastoon ukkoja ja esineitä etsimään, mikä tapahtunee tällä menolla ehkä elokuussa. Tottiksella on kuitenkin pitänyt pärjätä, joten sitä on nyt säiden salliessa yritetty työstää. Kun on ehditty treenata, treenit on menneet hyvin. Tosin tänä aamuna tottiskentällä, Aapolla oli keskittymisvaikeuksia, minkä kyllä huomasivat kaikki. Meininki oli alkuun, että "hiihtäjä-lintu-mamma-pienlentokone-mamma-hiihtäjä...". Kun koira sitten malttoi keskittyä, saatiin ihan onnistuneet treenit. Luoksepäästävyyttä kokeiltiin pojalle ihan tulevaisuuden toko-kokeita silmällä pitäen. Aapo oli ehtinyt kerätä autossa jo ihan kivasti kierroksia ja sitä sai ensin vähän rauhoitella. Kun sitten treenikaveri lähti tulemaan kohti, Aapo yritti syöksyä syliin. Kylläpä on pidättyväinen ja arka! Viimeinen yritys oli jo onnistuminen ja poika malttoi istua sivulla, vaikka näki että tiukkaa teki.

Brixi jätti tottiksen tänään väliin: aamu-ulkoillessa neiti löysi "ihanaa-luonnon-tuotetta" ja piti huolen siitä, että turkki tuli mukavasti sillä käsiteltyä. Ei sitten muuta kuin suihkuun, eikä hiukset märkänä lähdetä treeneihin .