Käytiin tänään Binkan ja Aapon kanssa Riihimäellä tokoilemassa. Brixi pääsi mukaan turistiksi, kun ei viitsitty jättää sitä yksin kotiin koko illaksi. Tuomarina kokeessa toimi Ossi Harjula.

Aapon pisteytys:

1. Luoksepäästävyys 9: Aapo yritti hypätä tuomarin syliin.

2. Paikalla makaaminen 9: pysyi, vaikka kehän ulkopuolella joku leikittikin koiraansa, mutta varasti sivulle tulossa ja nousi istumaan ilman lupaa.

3. Seuraaminen kytkettynä 5: mitähän tähän nyt sanoisi..? Käveltiin sitä jotakuinkin samaan suuntaan, ei kontaktista tietoakaan ja maassakin oli hyviä hajuja.

4. Seuraaminen taluttimetta 7: Meni vähän paremmin kuin hihnassa, mutta edelleen kentästä löytyi kivoja viestejä kavereilta.

5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8: Meni yhdellä käskyllä, mutta hidas.

6. Luoksetulo 8,5: Tuomari kaipasi enemmän vauhtia. Ohjaajan kiusaksi Aapo tuli suoraan sivulle, vaikkei se ole sitä koskaan treeneissä saanut tehdä vaan aina luoksetulo on vaadittu eteen. Onneksi tokossa suoraan sivulle tuleminen on sallittua.

7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 9: Aapo istui ennen kuin ohjaaja ehti antaa käskyn.

8. Estehyppy 0: Tragikoomista! Aapo, jolla harvemmin on kaikki neljä tassua maassa yhtä aikaa, päätti kiertää esteen. Tuomarikin totesi koiralle, että siitä kuuluu hypätä.

9. Kokonaisvaikutus 7

yhteentä: 140,5 p ALO2

Kun kaikki liikkeet oli suoritettu, Aapo oli sitä mieltä, että yhdelle päivälle on tottisteltu ihan tarpeeksi. Aapo otti kentän laidalta löytämänsä kepin ja juoksi sen kanssa rakennusten taakse. Suvaitsi tuo sentään odottaa siihen asti, että liikkeet oli saatu suoritettua.

Binkan tulos:

1, Luoksepäästävyys 10: Binka oli oma suloinen itsensä ja malttoi istua aloillaan .

2. Paikalla makaaminen 10: Binkan varma liike (paitsi edellisessä kokeessa). Putosi nopeasti maahan ja pysyi loppuun asti .

3. Seuraaminen kytkettynä 6: Binkaa häiritsivät ihmiset ja koirat kehän laidalla (nehän voi vaikka päättää joukolla hyökätä kimppuun ), kontakti oli olematonta ja seuraaminen väljää. Pysyi kyllä peesissä.

4. Seuraaminen taluttimetta 7: Vähän paremmin liikkui mukana, väljyyttä oli edelleen.

5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 6: "Maahan?!? Mihin maahan?!?" Kaksoiskäsky ja hidas valuminen alas .

6. Luoksetulo 7.5: Jäi nätisti istumaan, lähti reippaasti tulemaan ja metrin päässä ohjaajasta päätti juosta oikealta ohi - palasi sieltä sitten epämääräisesti istumaan johonkin ohjaajan oikealle etuviistoon .

7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 5: En edes muista, mitä teki  (ja tätä oli treenattu ).

8. Estehyppy 0: Neiti "nosta-minut-aidan-yli-mamma-kaikki-on-niin-korkealla" hyppäsi oma-aloitteisesti esteen väärältä puolelta ennen lupaa  ja siinä se liike sitten tulikin suoritettua. Ei tullut edes mieleen kieltää koiraa esteen lähellä, kun ei tuo koskaan vapaaehtoisesti ole hypännyt mihinkään.

9. Kokonaisvaikutus 6: Koiran ja ohjaajan yhteistyö ei ollut parhaimmillaan (sekä tuomari että ohjaaja olivat tästä samaa mieltä).

yhteensä: 130,5 p ALO3

Liikkeiden välissä Binka "ajoi omaa jälkeä" kehässä ja bongasi pupun papanoita (tarvitseehan pieni koira lisäravinteita, että jaksaa loppuun asti).

Kokonaisuutena ollaan tyytyväisiä, että saatiin kuitenkin tulokset .