Pääsiäisenä käytiin vielä Purinalla katsomassa agi-kisoja, kun bongattiin osallistujista Binkan Boogie-sisko . Boogiehan aloitti kisauransa viime vuonna loistavasti ja sen suoritusta oli pakko lähteä katsomaan, kun tuo kisapaikkakin sattui melkein naapuriin. Boogie on Boogie , tyyni viilipytty, joka pari koiraa ennen omaa starttia "heräsi" huomaamaan, miksi tänne on tultu ja esitti aivan upean radan. Vauhdissa siellä oli nopeampiakin, mutta se suorittamisen varmuus oli upeata katsottavaa.

Ilmojen haltijat ovat olleet suosiollisia ja tuoneet kevään etelä-Suomeen. Metsässä on vielä paikka paikoin paljon lunta, mutta niitä hyviäkin paikkoja löytyy. Lähialueen kentätkin alkavat olla sulia ja me on päästy tottistelemaan muuallekin kuin asfaltoiduille parkkipaikoille. Intoa tekemiseenkin on pitkän talven jälkeen.

Perusasentoja (kuka kaipaa kontaktiharjoitusta )

Seuraamista:

Ja palkkaamista:

Brixi on kehittynyt hienosti ja pitää loistavaa kontaktia seuraamisessa, mutta valitettavasti kamerasta loppuivat patterit, juuri, kun oli Brixin vuoro mennä kentälle . . . täytyy yrittää saada pikkuneidistä kuvia joku toinen päivä.

Kevään ensimmäiset esineruudut on tehty. Binka oli talven jälkeen melkoisen ruosteessa ja aivan selvästi sitä mieltä, että, kun tarpeeksi etsii, niin kyllä ne ukot sieltä löytyy. Aapo etsi reippaasti esineet, mutta oli ohjaajan kanssa eri mieltä siitä, kenelle ne oikeasti kuuluu.. Brixi sai ensikosketuksen esine-etsinnän saloihin, mikä oli henkisesti niin rankkaa pienelle koiralle, että kun pääsi autoon, niin unihan siinä tuli.