. . . ja kotona on nyt hiljaista. Siis Brixi vietiin tänään kasvistädin luokse syyslomalle. Binka ja Aapo olivat mukana saattamassa. Kun päästiin perille, laskettiin Pasin luvalla koirat juoksemaan pihalle ja mihin ne sitten juoksivatkaan!?! Ensimmäisenä meidän city-kelpie-hieno-neiti-Binka löysi tiensä poniaitaukseen: mikä ihana aarreaitta pikku koiralle. Joka kerran kun lenkillä on tullut hevosia vastaan, niin meidän kaupunkilaiskoira on suhtautunut noihin suuriin-vähän-pelottaviin-eikä-niin-kovin-luotettaviin-otuksiin suurella varovaisuudella. No heppa on heppa ja poni on poni . Neiti ei ollut millänsäkään ponilaumasta (laumahan siis on enemmän kuin yksi poni) ja keskittyi ahmimaan maasta kaikenlaista mitä ponit keksivät sinne jättää . Kotimatkalla päätti sitten palauttaa kaiken löytämänsä häkin pohjalle .

Brixi ja Aapo aloittivat ratajuoksun aidan ali poniaitaukseen, sieltä takakautta aidan ali ulos, pieni lenkki metsikössä ja takaisin aitaukseen, ponien ali aitauksen etusivulle ja siitä aidan ali pihalle, missä pieni nurmilenkki ja takaisin aidan ali aitaukseen. Muutaman kierroksen jälkeen pari ponia yritti häätää hullut ratajuoksijat pois aitauksesta, mutta kai ne sitten totesivat, että pääsee helpommalla, kun itse siirtyy pois juoksuradalta .

Kotimatkalla poikettiin vielä Kirsin, Binkan kasvistädin, luokse leikkimään Wanu-mamman, Fannyn ja Cherryn kanssa. Pikku-Serppa ei enää ole niin kovin pieni, mutta aivan ihana pusukone .

Alkuviikon rauniotreenit jäi välistä, kun kaara piti käyttää korjaamolla: viikonloppuna jo alkoi auton alta kuulua epämääräistä kolinaa ja pakoputkihan se oli irti kiinnikkeistään. Muutaman kerran on hakutreeneissä otettu osumaa maahan, joten siitä kai kiinnikkeiden murtuminen. . . muutenhan tuo on ihan hyvä maastoauto . Tottista on sitten treenailtu joka ilta. Binka on löytänyt itsestään tottistelevan kelpien: jaksaa treenata vaikka miten kauan, kun ennen kyllääntyi tosi nopeasti. Brixin kanssa on tottisteltu nyt sen verran, että syysloma tekee hyvää molemmille. Aapo noutaa ja vielä palauttaa noutamansa kapulan, loistojätkä. Kierroksia sillä kyllä on treenatessa edelleen aika reippaasti, mutta ehkä se ikä auttaa siinäkin asiassa.

Nyt sitten Binka saa "laatuaikaa" syysloman loppumiseen asti.