Tämä viikonloppu vierähtikin sitten Messarin näytelmissä. Binka oli ilmoitettu lauantaille ja Brixi molemmille päiville. Aapo jäi kotiin viettämään poikamiespäiviä. Viikonlopun tulokset eivät päätä huimanneet, mutta oli kiva päästä näkemään koko joukko taas muita kelpieitä.

Lauantaina tuomarina oli Manuel Loureiro Borges Portugalista:

Binka VAL ERI4: "Nice head and expression. Good neck and topline. Ribcage should be deeper. A little bit narrow in front. Good propotions in body. Well angulated. Nice mover." Esiintyminen sujui Binkalta odotettua paremmin, neiti kun ei edelleenkään viihdy hallinäyttelyissä ja turkkikin oli kesäkunnossa.

Brixi JUN EH2: " Nice head and expression. Feminine. A little bit light on bone and the body needs time to develope. Nice coat. Good angulations. Nice mover." Brixi näyttikin tosi pieneltä muihin junnunarttuihin verrattuna, vaikka taisi olla joukon vanhin.

Sunnuntaina tuomarina oli Pirjo Aaltonen:

Brixi JUN EH4: "Vielä kovin pentumaiselta vaikuttava, mittasuhteiltaan oikea, hyvin rakentunut narttu, jolla selvä sukupuolileima. Hyvät pään mittasuhteet, mutta pää vielä kesken kehityksen. Sopivasti kulm. raajat. Hyvät käpälät ja karvapeite. Hyvä ylälinja liikkeessä. Liikkuu hyvin sivulta, mutta kapeasti takaa ja löysästi edestä." Brixi jaksoi hyvin esiintyä vielä toisenakin päivänä ja tuomarin edessä seistessä alkoi haastamaan handleria leikkimään.

Illalla käytiin vielä maneesitreeneissä - ja oli taas aikakin päästä pitkästä aikaan treenaamaan. Hakutreeneissä on tässä välissä käyty, mutta lunta alkaa olla ihan liikaa muuhun kuin ilmaisutreenien pitämiseen. Millan lakkiaisten valmistelu vei oman aikansa, mutta nyt on lukio sitten onnellisesti ohi ja lakki saatu . . . ja tuli tuo joulusiivouskin samalla tehtyä. Rehtori piti uusille ylioppilaille kannustavan puheen, josta lähinnä jäi mieleen se, että rohkeasti vain yrittämään kaikenlaista ja eläkeikään mennessä kaikilla on ollut keskimäärin 4 ammattia ja 2-3 puolisoa. . . lapsien tai koirien lukumäärää tuo ei maininnut.