Blogin päivityksestä on vierähtänyt aikaa. Ei tule kirjoiteltua, koska tuntuu, ettei ole mitään kirjoitettavaa. Elämä on TYLSÄÄ!!! Lunta on kaikki paikat pullollaan ja juuri kun luulet, että nyt se alkaa vähenemään, niin säämies ilmoittaa uuden lumen tulosta . Tahtoo muuttaa jonnekin lämpimään (Australia vaikuttaa kivalta ).

Aina kun pakkanen vähän hellittää, niin suunta on jonnekin auratulle parkkipaikalle tottistelemaan. Binkan kanssa on työstetty noutoa - lue: korjattu ohjaajan mokia - ja edistystä on havaittu. Ei meidän prinsessasta koskaan tule noutajaa, mutta nyt jo pysyy takapuoli maassa kun on kapula suussa (milloin sitä ei pudoteta ohjaajan varpaille). Maahanmenoihin on saatu myös lisää nopeutta.

Brixin kanssa on harjoiteltu treenausta "häiriön" alla. Iltaisin on suunnattu kirkon parkkipaikalle, mihin sitten kesken treenien purkautuu lauma polvenkorkuisia ihmisen taimia kerhojen loputtua. Pienen kelpien on joskus niin vaikea vaan olla, kun niitä ihania lapsia juoksee pitkin parkkipaikkaa. Joku äiti tässä tokaisikin, että "on siinä koiralle häiriötä". Brixillä on kuitenkin moottoria tehdä tottista vaikka miten kauan ja ohjaaja saakin olla tarkkana, ettei ahneus iske ja sillä pilaa hyvää juttua .

Aapolla on nyt ollut niin rankkaa, kun kotona asuu juoksuinen narttu. Poika yrittää pullistella rintalihaksiaan kuin Schwartzenegger alaleuka täristen. Välillä on sitten käyty päästämässä paineita agility-hallilla.

Uusia kuviakaan ei ole, kun ei siellä tarkene kuvata. . .