Aamulla pakattiin Aapo ja Brixi autoon ja suunnattiin kohti Lahtea ja kansainvälistä näyttelyä. Binkan kohtalona oli viettää päivä kotona, mutta eipä tuo näyttänyt siitä hirveästi kärsineen . Kelpieitä oli ilmoitettu mukaan 11, joista paikalle saapui 10. Tuomarina toimi Paula Heikkinen-Lehkonen. Meidän ensimmäinen kerta näyttelyssä näillä uusilla säännöillä, mutta kyllä siitä silti selvittiin.

Aapo AVO ERI2 SA PU2 VARA-CACIB: " Hyvä koko ja mittasuhteet. Tiivis tanakka runko. Hyvä pään profiili, pää voisi olla maskuliinisempi, hyvät korvat. Erinom ryhti ja ylälinja. Hyvät raajojen kulmaukset, hyvä rintakehän syvyys ja tilavuus. Oikea-asentoinen häntä. Kääntää hieman etukäpäliään ylös. Vilkas ja iloinen. "

Brixi NUO ERI1 SA PN2 SERT VARA-CACIB: " Erittäin hyvin kehittynyt, hyvä rakenteinen nuori narttu. Kaunis pää, oikein sijoittuneet melko pitkät korvat. Erinom lapakulmaus ja täyteläinen rintakehä. Rintakehässä jo hyvä syvyys ja tilavuus. Vahva takaosa. Hyvät takakulmaukset. Tiivit käpälät. Oikea-asentoinen häntä. Vilkas ja ystävällinen, hyvä karva. "