Viikko on vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Juhannus vietettiin koiruuksien kanssa kotona. Pitkästä aikaa mentiin illalla kelpojen kanssa kiertämään Petikon lenkkiä, Keita ymmärrettävästi jätettiin matkasta pois. Keita on sopeutunut hyvin laumaan ja lauma pieneen musta-valkoiseen tyttökoiraan. Suloinen lelukoiran olemus kätkee alleen "naispaholaisen", joka tekee mielipiteensä kyllä kaksijalkaisille selväksi. Tuota omaa tahtoa tuntuu pikku-koirassa riittävän .

Brixi ja Keita ovat löytäneet toisensa ja jokailtainen ralli on siirtynyt Millan sängyn alta koko kämpän ralliradaksi. Rauniotreenit jatkuvat helteestä huolimatta. Brixi on löytänyt itsessään rohkeutta kiipeillä taas kasojen päällä, mutta ukkojen luona hakee ohjaajasta vielä tukea. Binka etsi tiistaina kolme ukkoa, joista viimeisin oli umpikaivossa. Helteestä huolimatta tyttö tarkasti koko radan ja jaksoi vielä haukkuakin . Umpipiilolla iski pieni epävarmuus, mutta sitten neiti pisti nenänsä kaivon kannelle ja ilmaisi selkeäsi "kyllä minä tiedän, että se ukko täällä on, senkun tulet katsomaan". Keskiviikkona oltiin helteessä vielä hakutreeneissä. Aapolle laitettiin kolme ukkoa niin, ettei ohjaaja tiennyt ukkojen paikkaa. Aapo nosti ukot hetkessä: teki hyvin työtä ja ilmaisi selkeästi . Binkalle sama juttu: ohjaaja ihan pimennossa. Pikku-musta teki hyvin työnsä, etukulmasta nousi ensimmäinen - tosin maalimies haukutti vähän turhan kauan helteessä (ohjaajan ei ollut tarkoitus mennä paikalle, mutta meni sitten kun ei haukkumisesta tullut loppua). Seuraava toiselta puolelta keskeltä rataa kivikasan takaa (pikkumustaa ei huijattu ). Välissä yksi tyhjä pisto. Radan lopussa vielä lähetys oikealle ja sieltä se nousi takalinjasta. Ohjaaja oli niin ylpeä, vaikka tunnustikin tuskan hien nousseen pintaan, kun rata loppui ja yksi ukko vielä nostamatta. Nyt ymmärtää hyvin, miksi kisoissa radan loppuessa ohjaajien ilme alkaa kiristyä . Brixillä ei tahtonut enää oikein virtaa riittää ukkojen nostamiseen - oltiin vietetty päivää kasvistädin luona Perttelissä - otettiin kolme ukkoa ääniapujen kanssa ja pieni koira oli niin kaikkensa antanut . Keita oli mukana ihmisten ihailtavana .

Tottistelu on jäänyt vähemmälle helteiden takia. Perjantaina käytiin kentällä, missä Aapo teki taas tuttavuutta laukauksien kanssa. Hyvin meni . Binkan kanssa on treenattu esteitä ja hyvien vihjeiden avulla neiti on jo hypännyt metrisen. Vaikka varpaat vähän kolahtaakin, niin vielä neiti meni uudelleen . Brixin kanssa työstetään jättäviä edelleen. Keitan kanssa on leikitty ja neiti kuljettaa leluja häntä tönkkönä ympäri kenttää.

Tänään käytiin koko lauman kanssa "kielletyllä nurmikentällä". Helteestä huolimatta laumalla oli kivaa. . .

Brixin ja Aapon keppisota:

Isoveli ja pieni musta-valkoinen:

"Mitähän nuo koirat oikein tutkii", miettii Keita. . .

Tänään käytiin vielä Hurhan agilityn epiksissä, missä Aapo komeasti voitti kilpailevien radan .