Helteestä huolimatta tänään ajettiin Brixin kanssa Karjaan näyttelyyn. Milla jäi kotiin muun lauman kanssa. Pieni koira pörisi häkissä omaa vuoroa odotellessa, ilma oli tuskastuttavan kuuma. Tuomarina oli Marja Talvitie.

BRIXI NUO ERI1 PN1 SA SERT ROP " Erinom. tyyppi. Hieman voimakas kallo ja suuret korvat. Riittävät etu- hyvät takakulmaukset ja häntä. Erinom. karvanlaatu. Liikkuu todell. hyvin sivulta katsoen hieman löysästi edestä."

(kuva: Mia Satamo)

Tuomarin tullessa koiran lähelle, Brixi oli kahdella tassulla seisten vastassa. Tuomarin tutkiessa päätä neiti istui tuomarin varpailla, mistä tuli hetken kuluttua hyväntuulinen huomautus, että koira näkyisi paremmin jos seisoisi, mutta lämmittää mukavasti helteellä varpaita . Suhtautuminen tuomariin oli siis "rodunomaista lähestyttäessä" . Paikalla oli vain kolme kelpietä, Wanda valitettavasti oli poissa juhannuksena alkaneen kohtutulehduksen takia. Kehät siis etenivät vauhdilla ja meitä juoksutettiin kiitettävästi. Kehien jälkeen käytiin hakemassa pystit ja poistumislupa, sillä ei oikein houkuttanut jäädä odottelemaan niitä "joskus iltapäivällä alkavia ryhmäkehiä".

Koira autoon ja suunta kohti Lohjaa. Käytiin vielä Kirsin luona päiväkahvilla tervehtimässä Wanda-toipilasta. Mummo oli olosuhteisiin nähden pirteässä kunnossa. Toivotaan, että toipuminen jatkuu hyvin.