Helleaalto on iskenyt Vantaalle lamauttaen meidät kaikki. Ei ole jaksanut päivittää blogia, eikä tehdä paljon muutakaan. . . jotakin kertomista sentään.

Milla, Keita ja Aapo kävivät borderi-jälkipäivällä Hyvinkäällä 16.7. Keitan pentuesisarukset olivat kaikki paikalla ja meno oli sen mukaista . Päivä aloitettiin jälkitreeneillä ja Aapokin pääsi tekemään esineruutua. Ensimmäinen jälki Keitalle ei mennyt ihan nappiin. Nameja piti jäädä syömään, nenä nousi maasta ja keskittyminen siinä sitten herpaantui. Toinen jälki meni jo tosi hyvin ja nenä pysyi maassa koko ajan . Aapo pääsi esittelemään esineruutua pennuille. Poika tosin taisi hakea sieltä ruudusta enemmän ukkoja kuin esineitä. Ei me esineruutua olla treenattukaan pitkään aikaan, mutta pienellä avustuksella ne esineetkin löytyi .

(kuva: (c)dreamoor)

Treenien jälkeen sitten pennut pääsivät leikkimään.

(kuva: (c)dreamoor)

Kelpojen kanssa on käyty hakutreeneissä, tottiskentällä ja aksaamassa vähän vaihdellen. On sitten pidetty vähän treenitaukoakin, helle vie mehut koko porukasta. Aapo kävi Purinalla hakemassa nousunollia, mutta harmittavasti yksi rima putosi ja nolla jäi saamatta. Aapolle on tullut ikävä tapa rimojen tiputtelemiseen, joten se tietää hyppytekniikkaharjoituksia lisää. Joitakin koe-ilmoja tehtiiin ja nyt niitä sitten Aapon kohdalla jo jouduttiin perumaankin: eilen pahuksen ampiainen hyökkäsi kimppuun ja pisti poikaa kuonoon . Kyypakkaukselle tuli käyttöä ja Aapo on nyt sitten lääkitys-dopingissa. Onneksi tuo kyypakkauksen karenssiaika ei ole ihan kohtuuton. Koira jaksaa nyt jo ihan hyvin ja turvotus on alkanut laskemaan.