Niinkuin otsikkokin jo kertoo: Milla osallistui Aapon kanssa rotuyhdistyksen agi-mestiksiin Purinalla. Edelleen hakusessa on se viimeinen nousunolla, joka jäi tälläkin kertaa vain haaveeksi. Ensin kepeillelähetys epäonnistui ja sitten iloinen loikka puomin alastulon yli, joten se siitä 0-radasta. Tulos riitti kuitenkin rotuyhdistyksen mestiksen sijoitukseen: kelpo-poika tuli toiseksi . Keita pääsi mukaan haistelemaan kisapaikan tuulia. Hienosti neiti käyttäytyi, vaikka radan reunalla rupesikin huutamaan, kun ei päässyt tekemään . Leikittiin siinä sitten häiriön alla ja tehtiin vähän kontaktitreeniä, ei ongelmaa!

Brixin juoksut ovat nyt taakse jäänyttä elämää, joten Aapo oli virheistä huolimatta paremmin taas kuulolla. Kaiken kaikkiaan kotielämäkin on taas palannut normaaleihin uomiinsa. Viime päivityksen jälkeen ihmislauma joutui syysflunssan kouriin, joten pakollista lepotaukoa on tullut vietettyä. . . tauti on ollut tosi sitkeä.

Juoksujen jälkeen Brixi pursuaa energiaa (tosi mukavaa ohjaajalle, joka ei sitä pursua) ja treenaamiseen on tullut hyvä fiilis. Tokossa ollaan tehty töitä jättävien kanssa ja kiitos hyvien vihjeiden, tuloksiakin on alkanut näkyä. Brixi on alkanut oivaltaa noutamisen ihanuuden ja viime treeneissä hakikin kaikki kolme kentällä olevaa kapulaa ohjaajalle ihan oma-aloitteisesti . Binkastakin toko on ollut kivaa. Liikkeet eivät vieläkään ole niin hienot ja täsmälliset (jos tulevat sitä koskaan olemaankaan), mutta koiralla on hauskaa ja tekee mielellään. Ampumista ei ole nyt pikku-mustalle tehty, koska ohjaaja ei yksinkertaisesti ole jaksanut lähteä koulutuskentälle asti. Toko-treenejä on tehty iltalenkkien yhteydessä yleensä pallokentällä.  

Niin ja Keita. . . hmm. . . mitähän tuosta pienestä musta-valkoisesta sanoisi. . . intoa ja energiaa riittää. Niin ja ne korva on edelleenkin vähän sinnepäin . Tokopuolella seuraaminen on edistynyt huimin harppauksin: parin askeleen pätkiä jo ilman kättä . Maahanmenoa treenattiin tuossa aikaisemmin ahkerasti, joten nyt neiti tarjoaa sitä joka tilanteessa, jos ei muuta keksi. Vauva-aksaa on käyty pari kertaa tekemässä eli siivekkeenkiertoja ja putkea. Keita on keksinyt agilityn hauskuuden ja välillä kierrokset nousee jo kentälle mentäessä vähän turhan paljon .