Paljon on tapahtunut, mutta päivitykset laahaa. Sunnuntaina 16.10. oli Satumaisten Sankareiden paimennuspäivä Somerolla. Kaikki kakarat pääsivät katsastamaan lampaita lähempää kahdesti. Keitan mielestä ne lampaat oli kovin omituisia otuksia, ja ei sitä paimennukseksi voi kutsua, mutta kyllä pientä koiraa kiinnosti kovasti. Muutama otos päivästä (kuvat Sanna Jääskeläinen ja Tero Sarkola):

Paimennuspäivältä suunnattiin Aapon ja Keitan kanssa pariksi päiväksi Topenoon. Siellä Keita ja Aapo saivat viipottaa vapaana omakotitalon pihalla. Ja haettiinpa Keitalle kaveriksi samanikäinen Jytky-sakemanni. Ensimmäinen ilta ei sujunut ihan suunnitellusti, kun Keitan mielestä suuri-paha-saksanpaimenkoira oli väärässä osoitteessa ja se täytyi ehdottomasti lähettää takaisin kotiinsa . Ei Keita tainnut tajuta, että kyseessä oli Jytkyn tuleva osoite... Maanantaina onneksi ääni muuttui kellossa, kun Keita tajusi, että Jytkyhän on oikeastaan ihan mukava . Ei sen jälkeen meinattu saada nuoriso-osastoa takaisin sisään. Ja sisällä ei meinattu saada niitä rauhoittumaan. Tiistaina kun suunnattiin takaisin kotiin, oli autossa yksi kohtuullisen väsynyt kelpie ja yksi äärimmäisen väsynyt bordercollie .

Keitan kanssa päästiin mukaan ohjattuihin halli-tokoihin talveksi. Kaksi kertaa ollaan nyt käyty. Vaikka kyseessä on pieni halli ja ympärillä touhuaa paljon koiria, pikku neiti keskittyy loistavasti, kun on oma vuoro tehdä hommia .

Sunnuntaina 23.10. Milla ja Aapo suuntasivat ihan kahdestaan Kirkkonummelle agi-kisoihin. Tarjolla oli kaksi Anne Saviojan agirataa. Ensimmäinen meni ihan penkin alle, kun pohjalla oli kahden viikon treenitauko. Vauhtia oli aivan liikaa: ensin koira ajautui keppien ohi, sitten kielto muurilta ja lopulta putken väärä pää -> HYL. Toinen rata meni jo huomattavasti paremmin: vauhtia oli edelleen paljon, mutta nyt oltiin sitten siellä radalla jo yhdessä, ei pieni koira yksin. Valitettavasti liian jyrkkä kääntyminen pituudella ja viimeinen palikka nurin -> 5vp sij 8.

Treenailtu on kaikkien koirien kanssa, mutta iltaisin tuo valon puute on luo melkoisen haasteen. Suuntana ovatkin olleet valaistut kentät, jos ne eivät ole olleet futaajien käytössä.

Keita täyttää tänään 6kk! Niin se aika menee äkkiä. Onnea kaikille satumaisille sankareille! Strategiset mitat: 46cm (kotimittauksella) ja 14,2kg.