Viime viikonloppuna käytiin toistaiseksi viimeisissä hakutreeneissä tänä talvena. Lunta oli ilmatieteenlaitoksen mukaan 46cm - kelpiet ovat 44-47cm korkeita - Keitaa ei olla vielä mitattu. Kaikki siis upposivat syvälle lumeen. Pitkäjalkaiset koirat tekivät ensin työt ja polkivat radan vähän paremmin kuljettavaksi, mutta päädyttiin kuitenkin sitten ottamaan ilmaisutreeniä. Intoa kaikilla piisasi ja Brixiltäkin saatiin irtoamaan ihan mukava haukku . . . neiti haukkuu edelleen korkealta ja kimeästi. Tuomarin suusta kuultua: "Ei koeohjeissa sanota, millä äänellä koiran pitää haukkua" , joten haukkuilmaisulla jatketaan edelleen. 

Milla on aloittanut Brixin kanssa agilityn alkeet ja pieni ruskea on löytänyt itsestään agility-koiran. Jos saadaan kaikki esteet kohtuullisen varmoiksi kesään mennessä, niin tämä pari korkkaa vielä tänä vuonna kisat . Keitan kanssa on agilityn osalta pidetty nyt vähän taukoa: vielä ei ole lähdetty treenaamaan hyppyjä ja pelkästä juoksemisesta tyttö kuumuu niin kovin, että ohjaajan sormet ovat vaarassa.

Binkan kanssa on tokossa otettu metallikapula kehiin. Pikku-musta ei ole inhoittavan-tuntuisesta-pahan-makuisesta-kapulasta millään, mutta jos saa itse valita, niin mieluummin pyörittelee sitä etutassuillaan .

Sitten on pyöritty ja riehuttu lumessa - vielä on löydetty muutama paikka missä ei ole latuja - ja kaikilla on ollut niin kivaa . Jopa en-voi-riehua-lumessa-koska-turkkini-menee-sekaisin-ja-kastuu-Binka on innostunut lumileikeistä nuoremmista nyt puhumattakaan.