Eilen ajeltiin koko laumalla Sipooseen viettämään rattoisaa päivää tokon parissa. Kouluttajana oli Jessica Svaljung.  Paikalta saatiin kuviakin, kiitos Sannan ja kameran (kaikkien kuvien (c) Dreamoor). Päivästä tuli myös "perhetapaaminen", kun Sannalla oli mukana äiti-Alli ja veli-Nooa. Ihana äijä Nooasta onkin kasvanut heart.

Binkan kanssa tehtiin luosetulon pysäytyksiä ja siihen löytyikin hyviä vinkkejä. Siinä treenatessa tulikin todettua, että luoksetuloa on alettu harjoitella kunnolla vasta joulun jälkeen, joten itseä ihmetyttää, että millä ihmeellä me saatiin se avoimen koulari cheeky. Binka oli nopea oppimaan ja treenikaverit totesivatkin, että kohta tuo koira voi mennä tekemään kokeen itsekseen (ohjaaja taitaa olla vain tiellä sotkemassa kuvioita laugh).

Aapon kanssa otettiin seuraamista - tokoilu on muutenkin jäänyt pojan kanssa melko vähille. Paikka pysyi yllättävän hyvin. Kouluttaja oli sitä mieltä, että Aapon pitäisi oppia rauhoittumaan - mission imbossible - ja tuli vielä kysymään, että onko koira aina tuollainen vaiko vain treenatessa. No, kaikki Aapon tuntevat tietävät, että vietti on aina korkealla tai vieläkin korkeammalla. . . kysehän on siis koirasta, jonka häntä heiluu narkoosissakin wink. Luoksetulossa vauhti oli hyvä, koiran jäädessä odottamaan kutsua, pyrstö liikkui taas - ikuisuusilmiö.

Aapon perusasento


Aapo ja liikkeestä seisominen

Brixin kanssa saatiin ohjeeksi harjoitella keskittymistä - koirassa oli taas virtaa ja kaikki hallissa tapahtuva piti huomioida.  Keskittymisharjoituksia vaikeutti se, että pikku-koira tulkitsi tapahtuman ilmaisuharjoitukseksi ja alkoi tarjota haukkua hyvinkin herkästi. Kouluttaja totesi, että koira osaa, mutta keskittymisharjoituksia myös liikkeiden välillä tulee tehdä lisää.

Katsekontakti koiraan kunnossa wink

Mitähän tässä treenataan?!? Ohjaajan alas meneminen aiheutti "haukkuilmiön".

Homma sujui paremmin, kun ohjaaja otti etäisyyttä.

Keitan kanssa otettiin seuraamista ja saatiin vinkit kaukokäskyjen opettamiseen. Kouluttaja antoikin perusteelliset ohjeet itse demostroiden kaukokäskyt koiralle.Keitan perusasento.

Seuraamista

Saatiin seisomiskuvakin

Ja kuuluuhan treenaamiseen leikkiminenkin smiley.

Torstaisin on edelleen käyty tokoilemassa ja maanantaisin Milla on käynyt agility-treeneissä. Muuten ollaankin vain odoteltu lumien ja jäiden sulamista. Lenkkeilyt on tapahtuneen kamikaze-asenteella: kaikki paikat liukkaan jään peitossa. Kevättä odotellessa. . .