Tämä viikonloppu menikin kokonaan yhdistystoiminnan merkeissä. Lauantaina oli SBCAK:n mätsäri ja möllitoko minne Merja oli lupautunut puuhamieheksi - Millalta jäi lysti väliin työesteiden takia. Omia koiria ei oltu ilmoitettu kumpaankaan tapahtumaan. Ilma oli kolea, mutta onneksi vesisateelta vältyttiin.

Sunnuntaiaamuna lähdettiin koko lauman voimin edustamaan Vantaan palveluskoirayhdistystä Hämeenkylän jokavuotisille harrastusmessuille. Tapahtuma järjestettiin läheisellä koululla ja eri lajien harrastajia oli sisätilat ja piha täynnä. VPY:n ständi oli hienosti sisäätuloväylän alussa paloauton vieressä mikroautoja ja venettä vastapäätä. Koiria oli mukavasti paikalla 7, joten lepovuorojakin saatiin koirille kivasti järjestettyä. Aurinko paistoi mukavasti koko päivän ja meillä kaikilla oli mukavaa smiley. Kuvista on taas kiittäminen Sannaa (kaikkien kuvien (c)dreamoor)

Keita rapsuteltavana


Binkakin sai rapsutuksia:


Ja Brixi


Brixi herätti ihastusta:


Välillä treenattiin ulkona
Aapo lähtee maalimiehelle


Binkan ilmaisutreeni


Meille oli varattu sisälle esiintymisaika. Tottelevaisuusnäytökseen osallistui Sanna ja Alli sekä Merja ja Binka. Näytös oli koulun jumppasalissa ja liukas alusta asetti koirille haastetta.
Binkan nouto:


Päivän lopuksi sitten hengailtiin koulun edustalla
Kuvassa Sanna & Nooa, Merja & Brixi ja Milla & Keita


Keita pääsi vielä Millan syliin lepäämään