Pääsiäisen pyhät vietettiin koiramaisesti. Torstai-iltana suuntana oli tokon hallitreenit, jotka jäivät lyhyehköiksi, kun piti vielä kauppaan ehtiä ajoissa. Jokaisen kanssa kuitenkin tehtiin jotakin.

Perjantaina Milla ja Keita ottivat suunnan Hyvinkäälle satumaisten sankarien pentutapaamiseen. Päivä sisälsi toko-koulutusta, näyttelytreeniä, koiran lihashuolto -luennon ja mukavaa yhdessäoloa.

(c)dreamoor

Lauantaina Milla ja Aapo kävivät Purinan agi-kisoissa. Kotiin tuomisena oli HYL ja 5rv. Sunnuntaina mentiin sitten koko porukalla Espooseen möllitokoon. Päivä oli mukava ja hyviä treenivihjeita saatiin kotiin tuomisiksi. Kuvaajille kiitos valokuvista.

Ryhmäpaikallaanoloon valmistautuvat Aapo, joka huomasi kameran, ja Binka:

(c)dreamoor

Binka bongasi kameran smiley:

(c)dreamoor

Aapon paikkalla makaaminen:

(c)dreamoor

Binka pönöttää:

(c)dreamoor

Vuorossa Keita ja Brixi:

(c)dreamoor

Keitan vauhdikas luoksetulo laugh:

(c)Henriikka Havukunnas

Ja loppuasento:

(c)Henriikka Havukunnas

Maanantaina Aapo palasi Purinalle. Tällä kertaa kotiin tuomisina oli 2 x HYL ja kolmas 0-rata, josta valitettavasti ei kuitenkaan SERTiä irronnut. Radalta jaettiin viisi LUVAa ja Aapon sijoitus oli 6:s - vain 0,35sek edelliselle koiralle hävinneenä frown.

Millan ja Aapon kisatessa Purinalla Jemma poimi Merjan kyytiin ja suuntana oli VEKORAn järjestämä toko-koulutus. Koirapaikkaa ei meille irronnut, mutta toisten ongelmia ja niiden ratkaisuja seuratessa palattiin taas paljon viisaampina kotiin. Nyt sitten toteuttamaan hyviä vinkkejä käytännössä wink.