Parin viikon korjaamoreissun jälkeen saatiin Rellu takaisin ja päästiin taas harrastusten pariin. Keskiviikkona käytiin Munkassa toko-treeneissä. Siellä on myös skeittiramppi treenikentän vieressä - tosin vähän kauempana kuin sirkuskentällä. Brixin kanssa käytiin hengailemassa skeittaajien lähellä. Tätä siedätystä täytyy nyt tehdä joka viikko, että saadaan skeittaajat osaksi liikenteen melua. Torstaina käytiin Brixin kanssa mölli-BH:ssa ja nyt on pakka niin levällään, että BH-koepaikan hakeminen siirtyy sovinnolla syksyyn. Ohjaaja on taas sortunut samoihin virheisiin kuin aikoinaan Binkan kanssa: kun koiralla on vaikeaa, niin tehdään kaikesta sille vielä vaikeampaa blush. "Tuomarilta" tuli suorasanainen palaute ja ohjaajalla on peiliin katsomisen paikka. Milla ei päässyt mukaan, koska oli vetovuorossa agilitytreeneissä. Keita pääsi agility-kentälle mukaan ja menomatka tehtiin julkisilla kulkuvälineillä. Keita matkusti ensimmäisen kerran elämässään sporalla ja suoriutui matkasta hienosti.

Milla on käyttänyt vapaapäivien aamut hyväkseen ja ajellut aglility-kentälle treenaamaan koiruuksien kanssa.

Perjantaina käytiin sitten ampumassa koirille. Tätä siedätystä on nyt tarkoitus jatkaa joka viikko, katsotaan saadaanko Binkalle suorituskyky takaisin. Keita ei reagoinut laukauksiin mitenkään, Brixi jäi vähän kuuntelemaan, mutta jatkoi sitten touhujaan. Brixi sai tänään sitten ampumisen teho-kuurin, kun käytiin Eijan ja Heron kanssa EK-päivällä Hyvinkäällä ampumaradan takana. Pitkästä aikaa tehtiin jälkeä. Pienen ruskean nenän käyttö on kyllä niin hienoa, että jälki palaa meillä takaisin ohjelmistoon tänä kesänä. Tarkkuusetsintään saatiin alkuopetus ja sekin näyttää kuin meille luodulta toiminnalta wink. Brixin kanssa ei ole vielä esine-etsintää aloiteltu ja pikkukoira oli jo aika väsynyt pudotetun esineen noston opettelussa, joten totesimme vain, että paikka ei nyt ole paras mahdollinen uuden asian opetteluun ja jätettiin sovinnolla homma siihen. Päivä oli ihanan aurinkoinen ja mukava - Kiitos Epulle hienosta päivästä!

Merjan ja Brixin viettäessä aikaa Hyvinkäällä Milla ja Keita suuntasivat Tuomarinkartanoon ryhmänäyttelyyn. Tuomarina oli Elena Ruskovaara:
"Oikea tyyppi. Hyvin selvä sukupuolileima. Notkea runko. Karva vaihtumassa. Hyvin kulmautunut takaosa. Eturintaa tulossa. Hyvä kaula. Hyväksyttävä hännän asento. Pää on vielä keskentekoinen ja vähän kapea. Tarvitsee iän myötä lisää voimaa runkoon. Esiintyy hyvin. Erinomaisen pitkä ja ulottuva ravi. Yhdensuuntainen takaa." JUN ERI2
SA:ta ei meille tänäänkään suotu, mutta sanalliseen arvioon voidaan olla ihan tyytyväisiä. Paikalla oli myös Keitan Nooa-veli ollen PU4 smiley. Onnea Sanna ja Nooa.

Huomenna sitten olisi tarkoitus päästä kevään ensimmäisiin hakutreeneihin. . .