Otsikko sen kertoo: Milla ja Aapo kävivät Ojangon kisoissa parin agi-radan verran. Ensimmäillä radalla koiran korvat olivat hukassa ja muutaman esteen jälkeen pari käveli ulos radalta. Toiselta radalta tuli sitten kaivattu 0-tulos tuloksella -0,99 sij. 8 smiley. Käännökset vähän valuivat (taas) eli ehkä niitä sietäisi nyt ruveta ihan tosissaan treenaamaan.

Keita vietti juhannusta Sannan ja Joonaksen kanssa ja heti kotiin palattuaan aloitti juoksun. Milla ja Aapo ovat viettäneet viikon Topenossa Jemman ja Jytkyn seurana. Merja on ollut kotimiehenä tyttölauman kanssa. Brixin kanssa on käyty tekemässä jälkeä - pikkukoiran nenän käyttöä on ollut ilo seurata yes. Ohjaajakin on muistanut pitää suunsa kiinni ja antaa koiran tehdä itse työtä wink. Hakutreeneissä Brixin ujous on voiton puolella - Brixillähän oli ongelmana se, että muutama metri ennen maalimiestä koira aloitti mielistelevän lähestymisen (haukku oli kuitenkin hyvä koko ajan). Tuota mielistelyä on nyt kitketty pois hyvin tuloksin. Viime hakutreeneissä saatiin vettä niskaan viimeisten koirien kohdalla. Binka oli viimeisenä suorittavana koirana ja vaikka pikku-musta ei pidä sateesta, niin motivaatio oli kohdallaan ja koira etsi ja ilmaisi ukot sateesta huolimatta.

Tokossa on suoritettu uusi aluevaltaus ja myönnytty klikkerin käyttöön. . . hei, sehän toimii! Pikku-ruskea oivalsi nopeasti klikkerin idean ja sen käyttö on helpottanut ohjaajan tarvetta pilata koiran tekemistä jatkuvalla hölöttämisellä. Pikku-musta on kuitenkin päättänyt olla myöntymättä moiseen apuvälineeseen: koira pitää klikkeriä tosi inhottavana. Aina klikatessa Binka alkaa siristellä silmiään ja menisi mielellään jonnekin muualle (taitaa olla toivotonta yrittää siedättää laukauksiin, jos neiti inhoaa jo klikkeriäkin frown).