Emme kuitenkaan kenellekään erityisesti, vaan lähinnä ollut jalkavaivoja. Viikko sitten agi-treenien jälkeen Aapo alkoi ontua autosta ulos tullessaan. Treeneissä oli harjoiteltu tiukkoja käännöksiä, mitkä eivät Aapolta suju luonnostaan. Treeneissä ei koirassa näkynyt mitään, mutta kotiin tullessa selvää ontumista. Siin meni sitten sille viikonlopulle suunnitellut agi-startit.

Koiraa paranneltiin viikko ja ontuminen loppui, Tulossa oli uudet agi-kisat tälle viikonlopulle - myös Brixin oli tarkoitus korkata agi-koiran uransa. Eilen Milla käytti hunnilaumaa ulkona ja joutui kolmen koiran yliajamaksi sillä seurauksella, että Millalle tuli puujalka ja kisat jäi sitten taas menemättä sad.

Viime viikolla oltiin Pekka Korrin tottiskoulutuksessa, missä vietiin pari koirakkopaikkaa Binkan ja Keitan kanssa. Koulutus on mahtavan hyvä ja saatiin uutta pohdittavaa. Brixin kanssa on aloitettu toko-kurssi ja tarvitaan PAAAAALJOOON keskittymisharjoituksia häiriön alla wink.

Keita on käynyt jäljellä ja aloitellut aktiivista keppitreeniä.

Binkan kanssa käytiin eilen korkkaamassa tokon VOI-luokka. Tulokset eivät päätä huimaa (jo lähtiessä tiedettiin, ettei olla vielä valmiita), mutta koe toi paljon positiivista pisteistä huolimatta.

Tuomarina oli Pirkko Bellaoui.

1. Paikalla makaaminen 7: Maahanmeno oli hidas ja koira tarvitsi kaksoiskäskyn. Pönöttikin siinä vielä vinossa.

2. Seuraaminen taluttimetta 6,5: Tuomarin mukaan seilaa eteen-taakse-sivulle. Ohjaaja oli tyytyväinen, koska koira piti aikaisempaa paremmin paikkansa, pysyi mukana käännöksissä ja nopeuden muutoksissa. Tuomarin mukaan parasta olivat paikalla siirtymiset.

3. Istuminen seuraamisen yhteydessä 8,5: Taisi sekin olla vähän hidas.

4. Luoksetulo 0: Ei ole nyt juurikaan tätä ehditty treenaamaan, joten koira ei sitten pysähtynyt seisomaan ollenkaan ja maahanmenokin meni pidemmällä kaavalla.

5. Lähettäminen määrätylle paikalle, maahanmeno ja luoksetulo: Pikku-musta selvästi tiesi mitä pitää tehdä, mutta ei kuitenkaan mennyt ruutunauhan yli vaan jäi sitten ruudun eteen makaamaan (meni kuitenkin ruudulle asti). Liikkurin antaessa luoksekutsuluvan koira lähti saman tien tulemaan blush.

6. Noutaminen esteen yli hypäten 8,5: Tuomarin mielestä hidas, ohjaajan mielestä loistava wink.

7. Metalliesineen noutaminen 0: Ohjaaja heitti kapulan niin, että se jäi pystyyn blush. Pikku-musta kaatoi tassulla kapulan kyljelleen, otti sen sitten suuhun, sylkäisi "yäk, joku on maistanut kapulaa". Poimi sen sitten uudelleen, hölkkäsi kohti vähän matkaa, sylkäisi sen uudelleen "yäk, maistuu pahalle". Poimi sen uudelleen suuhunsa, vilkaisi tuomaria ja tuli ohjaajan eteen kapula suussa istumaan (hei, ei yhtään lisäkäskyä laugh).

8. Tunnistusnouto 0: Tätä on nyt taas treenattu alkeista. Pikku-musta lähti etsimään omaa viisi metriä kapularivin takaa. Kun ei löytänyt, niin palasi kapulariville (haisteltuaan maata koko viiden metrin matkan: "eikö se nyt olekaan täällä ?!?"). Poimi ensin väärän, mutta sylkäisi sen saman tien, haisteli kaikki kapulat ja TOI OMAN smiley. Nenä aukesi sittenkin!

9. Kauko-ohjaus 0: Ei nyt oikein toiminut - ohjaajakin luotsasi vähän väärin ja koira hyppäsi joka liikkeellä eteenpäin.

10. Kokonaisvaikutus 7: Ollaan vielä "vähän" vaiheessa, mutta tuomari totesi, että koira on lupaava ja kannattaa jatkaa - kyllä se tulos sieltä tulee. Pisteitä meni myös ohjaajan käden käytöstä. Tuomarin mukaan aina perusasentoon mentäessä ohjaajalla käsiapu (Hei, treenikaverit! Koittakaahan huomautella.)

Yhteensä 103,5p VOI 0.