Pääsiäinen meni Merjalla töiden merkeissä. . . Milla vietti pääsiäistä koiruuksien kanssa ja Jesse oli fudisturnauksessa Hollannissa. Hollannissa oli ollut +20 päivittäin ja Jesse oli muutamassa päivässä saanut hyvän alkavan rusketuksen.

Molempien koirien silmätulehdus on hoidettu ja koirat jaksavat hyvin. Binkan juoksu alkaa olla lopuillaan ja naapurisopukin on säilynyt. Mambo aloitti serenaadin Binkalle kerrosta ylempänä heti juoksun alusta. Aapo ei missään vaiheessa tuntunut edes käsittävän, mitä tuo tuollainen juoksu-vouhotus oikein on. Kävi poika muutaman kerran nuuskimassa Binkan peräpäätä ja se oli sitten siinä "ai, tuoltako sä nyt sitten tuoksut".

Rauniotreenit ovat taas alkaneet ja tauon jälkeen Binkan työskentely oli ihan häröilyä, taisi siinä mammankin hermot olla sen verran kireällä, ettei se ainakaan työskentelyä helpottanut. Aapokin kävi kokeilemassa raunioilla kiipeilyä maalimiesten kanssa. Ahtaissa paikoissa oli vähän ongelmaa, jos maalimies oli mukana. Itsekseenhän siitä on pajon mukavampi mennä Silmänisku.

Binka on nyt sitten ilmoitettu BH-kokeeseen (hetkellisessä mielenhäiriössä), joten nyt sitten yritetään saada asiat kuntoon ennen koetta. Paikallaan oloa on harjoiteltu lähes päivittäin ja viime treeneissä onnistuikin jo tosi hyvin kovan häiriön alla (= treenikaveri otti seuraamispätkän parin metrin päässä Binkan paikallaanolosta siten että kulki ohjaajan ja koiran välistä). Kahdestaan Binkan kanssa treenatessa on otettu taskupeili avuksi. Siitä sitä sitten sai kuulla, että onko ohikulkijat ihmetelleet, kun seisot kentällä katsomassa peiliin ja kehumassa että "hyvä tyttö". . . no, onhan ne vähän hitaasti katsoneet ja kun ohjaaja on näin blondi, niin ymmärsi vasta nyt, että mitä ne on oikein tuijottaneet Nolostunut. Jättävät on edelleen arpomista, joten täytynee nyt yrittää vielä saada nekin parempaan kuosiin.

Molemmat koiruudet on ilmoitettu Salon näyttelyyn toukokuun puolessa välissä. Milla ottaa vastuun näyttelyreissusta ja Emmi lupasi lähteä mukaan esittämään Binkan. Tänään oltiin rotuyhdistyksen BH-kokeessa pyörimässä. Sää suosi kilpailijoita ja toimitsijoita, joten mikä sen mukavampi tapa aloittaa viikonlopun vietto. Onnea kaikille kokeen läpäisseille hienoille koiruuksille. 

Eilen oltiin koirien kanssa Luukissa luontoa ihmettelmässä; Milla ja Riikka tekivät jotakin kouluun liittyvää luontotehtävää, Merja ja koiruudet nauttivat päivästä.

1240671827_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Merjan "20-vuoden kakku on nyt sitten lusittu". Eilen oli viimeinen työpäivä entisellä työnantajalla: iltapäivä oli halausten täyttämä. Vähän oli illalla haikea olo jättää mahtavat työkaverit ja ihanat asukkaat. Maanantaina alkaa sitten uusi ura uudella työnantajalla ja alkaa tavisten elämä ilman jatkuvia vuorotyön paineita.

Aapon Kyra-sisko oli käynyt Vaasan näytelmässä hienolla tuloksella ROP-pentu. Isot onnittelut Kyralle ja Kirsille.