Tauti on nyt sairastettu ja on taas päästy elävien kirjoihin. Edellisen päivityksen jälkeen Binka vielä oksensi yhden illan, mutta siihen se sairastelu meidän osalta päättyi. Aapohan ei tunnetusti luovuta mitään, minkä on joskus nielaissut wink.
Keskiviikkona Milla ja Keita ajelivat päiväksi Topenoon Jemman, Esan ja Jytkyn luokse. Illan päätteeksi vielä Hyvinkäälle uimaan. Alkukärvistelyn jälkeen meiltä löytyi uimamaisteri smiley.
Torstaina päästiin taas toko-treeneihin hallille. Koiruuksissa oli virtaa. Binkan kanssa otettiin kaukoja, siirtymisiä ja noutoja. Pienellä virittelyllä saatiin hallissa oleva este nostettua metriin. Pitihän sitä kokeilla kepillä jäätä: pikkumusta hyppäsi metrisen kapula suussa heart. Milla ja Eija vaihtoivat koiria: Milla treenasi Dalia ja Eija Aapoa - molemmilla meni niin hyvin, että pitäisiköhän tätä kokeilla useamminkin. Brixin kanssa otettiin seuraamista ja jättäviä sekä noutoja. Häiriötreeniä pitää nyt alkaa tekemään urakalla, sen verran pikkukoiraa häiritsevät pikkukoiran mielestä liian lähellä treenaavat koirat.
Viikonloppuna Milla ja Aapo suuntasivat agikisoihin, Merja jäi tyttölauman kanssa kotimiehiksi. Mitä sitä sitten kotona voi muuta tehdä kuin käydä lenkillä ja pitää parkkipaikka-tokot wink. Lauantaina Aapo starttasi Ojangossa kaksi Seppo Savikon rataa: hyppäriltä harmittavasti rv5, sij.5/21. Agiradalta Aapo toi Millalle synttärilahjaksi 0-radan ajassa -9,28sek kera luokkavoiton smiley ja LUVAn. Sunnuntaina agi-kisaaminen jatkui parivaljakon osalta Hyvinkäällä Johanna Nybergin tuomaroimilla radoilla: ensimmäiseltä radalta  HYL, mutta toiselta rv0 av -5,85sek 2.sija ja toinen LUVA! smiley Yhtä enää uupuu menolippu kolmosluokkaan.

Loppuun vielä muutama uintikuva Keitasta (kaikkien kuvien (c)Dreamoor)