Tänään mentiin Brixin kanssa Malminkartanon sirkuskentälle toko-kokeeseen. Matka tehtiin taas julkisilla, kun ei auto ole vieläkään käytössä. Tuomarina oli Timo Pussinen.

1. Luoksepäästävyys 9: Pikku-ruskea melkein jo istui, mutta sitten piti mennä tuomarin jalkoihin ja nuolemaan tuomarin sormet

2. Paikalla makaaminen 7: Pysyi hyvin paikallaan, mutta tuomarin mukaan nuuskimista oli liikaa (on tuo joskus nuuskinut enemmänkin). Vähän kävi koira hitaalla ja piti antaa kaksoiskäsky ylös nousemiseen.

3. Seuraaminen kytkettynä 7: Kamalaa, ihan kamalaa . Käveltiin kuta kuinkin samaan suuntaan.

4. Seuraaminen taluttimetta 5: Oli sitten maailman huonointa. Koira oli aika paineessa ja ohjaajakin sekoili oikean ja vasemman välillä. Kentän vieressä oli skeittiramppi täynnä skeittaajia ja katsojien mukaan koira otti selkeästi painetta skeittaamisesta.

5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5: Maahanmeno oli vähän hidas. Koira nousi istumaan vasta kolmannella käskyllä

6. Luoksetulo 5: Liikkuri totesi ennen liikettä, että nyt tulee kiva liike - kenelle tuli ja kenelle ei . Koira lähti hitaalla vaihteella etenemään ja päätti painua suoraan tuomarin luokse. Piti sitten useamman kerran käskeä koiraa ohjaajan luokse.

7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 0: En edes muista mitä tapahtui - ei ainakaan mitään hyvää. . .

8. Estehyppy 10: Tuomari totesikin koko kokeesta, että koira teki loistavan estehypyn . Hyvä, että saatiin edes yksi onnistunut suoritus.

9. Kokonaisvaikutus 6: Tuomarin mukaan esitys oli kaikkiaan kuutosen arvoinen. Ohjaaja aivan samaa mieltä. Pohdin jo kesken kokeen lopettaisiko tähän, mutta sissinä jatkettiin loppuun asti.

YHTEENSÄ 122 ALO3 Saatiin kuitenkin tulos

Koira ei todellakaan ollut tänään omalla tasollaan. Oliko syynä skeittaajat vai se, että lähdettiin kokeeseen niin, ettei todellakaan ole viime viikkoina treenattu. Nyt täytyy saada pakka uudestaan kuntoon ja uutta koeilmoa tekemään.

Pieni ruskea oli kotiin päästyään niin kovin väsynyt. Koepaikallakin nojaili vain ohjaajan jalkaan silmät puoliummessa. Ehdittiin vielä katsomaan viimeistä erää Suomi-Venäjä matsista - yhtä hyvin meni sitten lätkän MM-kisoissakin .

Milla ja Aapo kävivät torstaina korkkaamassa agilityn 3-luokan Forssassa. Ilma oli mitä kamalin ja järjestäjät joutuivatkin kesken kaiken siirtämään kentän paikkaa lohduttoman vesisateen pilatessa alustan. Milla juuttui kesken radan mutaan kiinni lenkkareillaan, joten tulokset olivat sen mukaiset. Agiradalta HYL, hyppäriltä 10rv +2,69 yliaikaa.