Kaikki heinäkuun tapahtumat on päivittämättä vuodatuksen toimintahäiriön takia. Kun sitten saatiin toiminta takaisin, niin kaikki valokuvat olivat hävinneet angry. Nyt sitten kaivetaan kuvia takaisin tai siirretään blogi toiseen osoitteeseen - ei olla vielä ihan päätetty mitä tehdään.

Kesälomat on nyt ohi. Lomalla käytiin SBCAK:n leirillä Hartolassa. Saatiin hyviä treenivinkkejä sekä hakuun että tokoon, paljon raitista ilmaa sekä itikan ja paarman puremia wink. Kiitokset Sannalle ja Anitalle vielä "kukkahattutäteinä" toimimisesta.
Paljon ollaan kuultu valituksia huonosta kesästä, meille keli on sopinut oikein hyvin. Sadekuurotkin ovat sattuneet yleensä hakutreeneihin, niin että vain muutama treeni kesän aikana on selvitty kastumatta.
Ollaan reenattu vähän sitä sun tätä: tottista, hakua ja jälkeä. Muutaman kerran käyty agility-kentälläkin. Koerintamalla on ollut hiljaista. Keita käynyt yhdessä näyttelyssä, mistä tuomisena oli ERI2 vaikka neiti oli kesätukassa smiley.
Marjoja on poimittu yhdessä koiruuksien kanssa. Varsinkin ruskeat ovat eri eteviä syömään marjat suoraan pensaista ja juuri siitä kohti, mistä yrität niitä poimia - tämä on kai sitä omaehtoista barfausta (yrittävätköhän kertoa meille jotakin?)