Maanantaina Milla suuntasi Hyvinkään koirauimalaan, tällä kertaa Brixin kanssa. Sinne oli sovittu treffit Jemman, Esan ja Jytkyn kanssa. Pienen alkujäykistelyn jälkeen Brixi oli kuin kala vedessä. Jytkynkin uiminen alkoi muistuttaa kuntouintia, kun ei suuri saksanpaimenkoira saanut pientä kelpietä kiinni wink.

Brixi "saimaannorppa"

Iloinen-märkä-koira

Ei-niin-iloinen-märkä-koira:

Jytkystä on kehittynyt upea poika heart

Illalla Milla vielä suuntasi agility-treeneihin Aapon kanssa.
Torstaina käytiin tokon hallitreeneissä. Paikalta puuttui taas väkeä, joten treeniaikaa jäi hyvin kaikille koirille. Lauantaina jatkettiin tokoilua Hyvinkään hallissa.
BINKAn kanssa paikallaan oloa, noutoja ja ruutua, mitkä sujuivat hyvin. Kaukoissakin paikka alkaa pysyä paremmin. Luoksetulon pysäytyksiin ohjaaja oli tyytyväinen. Tunnarista tulikin sitten viikon lottoarvonta: arvotaan ensimmäinen tunnarikapula ja sille varakapula crying. Pikku-musta kyllä nuuskutteli kaikkien kapuloiden välit ja sitten alkoi arpomaan kapuloita. Liikkeen metsään meno alkoi jo maanantaina kotipihalla ja sama meno jatkui nyt hallissa. Jos tähän ei löydy ratkaisua, niin Binkalla on lupaava tulevaisuus lotto-tyttönä wink.
AAPO pääsi aluksi tekemään tokoa ja hyvin menneistä treeneistä palkkioksi pienet aksakuviot smiley. Otettiin paikallaanoloa (oli iloista, häntä heilui), seuraamista, jättävät, luoksetulo sekä vähän noutoa. Palkaksi aksaa muutamalla hypyllä. Teemana lähdössä pysyminen, ennakoiva valssi ja kääntyminen. Pätevä pieni ruskea, me like heart.

BRIXIn paikallaanolo vaati ohjaajalta taas hieman murahtelua. Paikka pysyi, mutta nuuskimista ja pään pyörimistä esiintyy edelleen. Kaukoja tehtiin lyhyellä matkalla. Ruutuun meno oli vauhdikas - meillä on vielä lelu ruudussa, kun on vasta muutaman kerran sitä tehty - ja luoksetulo tapahtui ripeästi. Seuraamisessa pyrittiin keskittymiseen. Näistä paljon-koiria-paikalla-treeneistä on ollut Brixille todella paljon hyötyä. Vaikka se pää vielä pyöriikin, niin koira pysyi kuitenkin kuulolla. smiley

KEITA osoitti taas hienoa osaamista alun riekkumisen jälkeen. Paikallaanolo (ei suoraan autosta enää, jookos?), seuraamista (tämä loistavaa), jättäviä, kapulan pitoa, luoksetulo ym ym. Vähän kaikkea siis. Jättävissä arpoi alkuun seisomisen ja maahanmenon väliltä. Maahanmenossa ei sinällään ollut mitään huomautettavaa, mutta kun neiti putosi maahan myös "seiso" käskyllä. Vähän käsiapua ja johan rupesi taas muistumaan mieleen. Luoksetulo ihan loistava; vähän törmää mutta who cares?!? Kaikkiaan meni tosi hyvin, kunhan oli saatu ylimääräiset energiat purettua. Ihana pieni musta-valkoinen!