Torstaina oli tokotreenit Hyvinkäällä. Kaikille koirille saatiin onnistumisia, mutta Aapo sai tyytyä istumaan autossa. Se kun ei kestä niin kovia häiriöitä, ja olihan sillä takana jo kaksi päivää tokoa. Treenien jälkeen Keita lähti yökylään Sannalle viikonlopuksi. Tänään haetaan pieni drama-queen kotiin.

Lauantaina oli varattu Aapolle kaksi starttia Ojangon agi-kisoihin. Molemmat radat tuomaroi Henri Luomala. Hyppäri alkoi tosi mukavasti, mutta yhden pahasti myöhästyneen valssin seurauksena rima alas. Tämän jälkeen ohjaajan keskittyminen herpaantui niin, että saatiin aikaiseksi vielä yksi kielto. Tulos 10vp -7.71sek sija 10/19.
Agirata ei alkanut kovin lupaavasti. Aapo varasti lähdössä, mutta hyvällä draivilla mentiin aina kolmanneksi vikalle esteelle. Aapo se hyppäsi kepeillä keskeltä yhden välin yli. Korjattiin, mutta tuloksena vähän yliaikaa: 5vp 1.01sek sija 4/18.

Sunnuntaina otettiin suunnaksi Kirkkonummi, missä oli tarjolla kolme Anne Saviojan rataa. Oltiin paikalla ajoissa ja kerettiin käydä pihan lämppä-esteillä muistuttelemassa lähdössä pysymistä ja kontakteja. Eka rata oli oikein kiva agirata muutamalla ansa-kohdalla maustettuna. Tällä kertaa pysyi hyvin lähdössä ja kontaktit oli parempia kuin kisoissa pitkään aikaa. Muutaman kerran Aapo tosin joutui paikkailemaan ohjaajan surkeaa ohjaamista blush. Kovaa kuitenkin mentiin ja tuloksena 0vp -5.74sek sija 1/23 SERT -> siirto 3-luokkaan!!! Bonuksena oli vielä koko radan nopein aika. Kahta starttia ei nyt päästy kisaamaan, mutta niitä saatiin korvauksena lahjakortit. Lisäksi mukaan saatiin frolic-säkki ja muita koiranherkkuja voittajalle (ja vähän muullekin laumalle) smiley. Nyt kisataukoillaan vähän aikaa. Ja katsellaan rauhassa, missä me korkataan kolmosluokka.

Tuoreemman kuvan puuttuessa laitetaan tähän kuva viime kesän kisoista: