Binkan kanssa on pitkästä aikaa taas päästy raunioille. Tauko teki neidille hyvää. Ilmaisu on parantunut ja koira jaksaa tehdä töitä nenänsä kanssa tosi hienosti. Eilen merkkasi hyvin tyhjät, löysi kaikki maalimiehet ilman apuja ja aloitti ilmaisun. Ohjaajan pitää tosin vielä kehittyä paljon ja lakata häröilemästä, kun koira työskentelee .

Hakuryhmään ollaan päästy molempien koirien kanssa varalle. Muutamissa treeneissä on käyty ja molemmat koirat ovat intoa täynnä. Aapolle tuo ukkojen etsiminen ei ole ongelma eikä mikään, kunhan tuota malttia saisi vielä vähän lisää, ettei tarvitse koko ajan sinkoilla päättömästi. Binkakin irtoaa metsässä tosi hyvin. Neitihän on yleensä vähän turhankin paljon mamman jalkasidonnainen.

Viikonloppuna oltiin Lohjalla Ice Power Cupissa Jesseä kannustamassa: pronssia tuli .

Molempina päivinä oltiin katsomassa päivän viimeiset pelit - koirat odotti autossa, koska Aapo olisi kentän laidalla järjestänyt ihan oman fudisturnauksen.

Lauantaina ajettiin koiruuksien kanssa Kirsille Wanda-mammaa ja Fannia moikkaamaan. Aliisa oli myös paikalla koko koirapesueensa kanssa. Sunnuntaina käytiin Vihdissä agikisoissa tsemppaamassa Binkan Riia-siskoa. Ilma oli melko vaihteleva. sataa - paistaa - sataa - paistaa . . . Oli ihan mukava pitkästä aikaa käydä agikisoja katsomassa, edellisestä kerrasta onkin kulunut jo muutama vuosi(kymmen). Onneksi oli kamera mukana niin saatiin kuva Aliisasta ja Riiasta kentällä.

.

Agikisojen jälkeen mentiin vielä Kirsille kahville ja koiruudet saivat riehua keskenään. Aapo ja Fanni ovatkin tosi tykästyneitä toisiinsa. Wandan juoksukin oli Aapon mielestä ihan turha juttu - Fanni oli paljon mukavampi, kuin yksi juoksuaikainen narttu.

Viime viikolla käytiin vielä kerran eläinlääkärissä Aapon pyoderman takia. Pari päivää vielä antibioottia ja rasvat jatkuu, mutta parin viikon päästä nekin loppuu ja voidaan ottaa 1-vuotis rokotukset ja päästään taas tapahtumiin mukaan . Toivotaan, ettei Aapo ole siinä pienessä joukossa, jolla pyoderma uusii . . .