Lomat on nyt pidetty ja paluu työhön ja opiskelemaan on taas todellisuutta. Illat on menneet koirien kanssa treenailessa. Tyttöjen kanssa on taas päästy raunioille kesätauon jälkeen. Binka on ilmaissut elämänsä ensimmäisen kerran syyyvääässä kaivossa olevan ukon, hyvä Binka . Brixille tauon jälkeen keikkuvat kasat olivat vähän pelottavia, mutta jatketaan niiden työstämistä. Haku-treeneissä on kaikissa koirissa tapahtunut edistymistä, ohjaajat eivät valitettavasti aina edisty samaa tahtia koirien kanssa  . Aapo on aloittanut nyt ohjatussa agility-ryhmässä, eikä intoa ainakaan koirasta puutu. Tottistelu jatkuu edelleen aina kun muilta touhuilta ehditään. Onneksi ilmat on jo sellaiset, että jaksaa tehdä muutakin kuin läähättää.

Ollaan myös oltu aktiivisia yhdistysihmisiä: viikko sitten päivä meni puuhatessa yhdistyksen luonnetestissä. On aina kiva katsoa, kun paikalla on monenrotuisia koiruuksia . Tänään oltiin yhdistyksen järjestämässä BH-kokeessa työläisinä.

Jesse on koko viikonlopun ollut Lohjalla fudisturnauksessa. Äiti oli eilen paikalla katsomassa pari peliä, mutta kun piti päästä katsomaan Binkan Riia-siskon agility-kisaa, niin lopputulos oli, ettei kummassakaan paikassa nähnyt kaikkea. Kentän laidalla kuitenkin ehti vaihtaa kuulumisia Binkan kasvistädin, Kirsin ja Riia-siskon mamman Alisan kanssa. Tietenkin myös ne tuiki tärkeät rapsutukset ehti suorittaa Riialle ja tämän lapsosille Raivolle ja Cherrylle. Hienoja pikku-kelpieitä niistä onkin kasvanut .