Tällä kertaa Binkan kanssa ensimmäinen yritys avoimessa luokassa. Tuomarina oli Pirkko Bellaoui.

1. Paikalla makaaminen 9: Maahanmeno oli Binkamaiseen tapaan hieman hidas. Koira pysyi hienosti koko paikallaan koko ajan, vain korvat liikkuivat eteen, taakse, eteen, taakse. . . . Ohjaajalla oli tosi pitkät minuutit piilossa varsinkin, kun kaksi koiraa lähti kesken liikkeen pois.

2. Seuraaminen taluttimetta 6,5: Koiralla oli virtaa liikkeelle lähdettäessä, edisti pahimmillaan koko koiran mitan. Käännökset ovat parantuneet huimasti, mutta miksi pikku-koiran pitää hypätä liikkeen päättyessä ennenkuin voi istua perusasentoon?!?

3. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5: Seuraamisessa edisti, kontakti pysyi hienosti ja maahanmenokin sujui tavanomaista nopeammin

4. Luoksetulo 5: Liikkeelle lähtöön koira tarvitsi tuplakäskyn, sitten sitä lönkyteltiin ja kun käsketään pysähtyä, niin kestäähän se aika monta askelta ennenkuin pienen koiran aivot tavoittavat käskyn . Loppumatka juostiin sitten reippaammin, eteen istuminen oli kuitenkin väljä. Perusasentoon sentään siirtyi nätisti. Tuomari totesi suorituksen olevan sellainen, että siitä voisi antaa nollan, mutta päätti antaa 5, koska koira kuitenkin tuli ohjaajan luokse..

5. Seisominen seuraamisen yhteydessä 7,5: Liikkeelle lähdössä koira "unohti" lähteä ohjaajan mukaan , kipitti kuitenkin ohjaajan kiinni ilman eri käskyä, Steppaili useamman askeleen, jäi vähän vinoon seisomaan ja ohjaajan siirryttyä koiran taakse siirsi takapuoltaan, että näkee paremmin . . . sitten asento olikin suora.

6. Noutaminen 5: Ohjaajan olisi syytä opetella heittämään kapulaa ennen kokeisiin ilmottautumista , ensimmäinen heitto liisi korkeuksiin. Uusintaheitosta kapula lähti edes oikeaan suuntaan. Koira juoksi innolla hakemaan kapulan, juoksi ohjaajan luokse ja sylkäisi kapulan maahan. Pikku-musta jäi itse seisomaan vinoon ohjaajan eteen häntä heiluen:"katso, miten hienosti toimin, toin sen sulle, saako tästä palkkaa?"

7. Kauko-ohjaus 5: Ja taas ohjaajan moka , paikalleen jätettäessä "idiootti" käski koiran istumaan, ymmärsi kuitenkin korjata virheen. Yhdellä käskyllä koira teki liikkeet, mutta istumaan noustessa hypähti aina oman mittansa eteenpäin.

8. Estehyppy 6: Pikku-musta hyppäsi hienosi esteen taakse, oli vähän ihmeissään Istu-käskystä, mutta istui kuitenkin. Hyppy takaisin ja etuviistoon ohjaajan eteen istumaan . . . tässä on vielä kommunikaation parantamista

9. Kokonaisvaikutus 7: Tuomarin mielestä koira tekee ajoittain nopeasti ja tarkasti, mutta toisinaan hitaasti. Tarkkuutta tulisi olla lisää.

Yhteensä 131p AVO3

Näin tänään , mutta nyt pikku-musta ei enää ahdistunut koekentästä. Häntä heilui koko ajan ja koira oli tosi tyytyväinen itseensä .

Rankan viikon jälkeen kohtuullinen suoritus. Edellisenä päivänä vietettiin koko päivä rauniotreeneissä ja kaivettiin myös kettistelineet esiin. Binka ei ole telineillä ollut yli vuoteen ja edellisellä kerralla paineistui ja jäätyi. Nyt pikku-musta oli menossa uudelleen ja uudelleen, tekniikkaa pitää vielä hioa. Brixillä oli rankkaa, kun neiti pääsi nyt ensimmäisen kerran kokeilemaan kettistä. Jännitys paistoi läpi, mutta häntä heilui koko ajan. Molemmille tytöille laitettiin radalle kolme ukkoa, jotka nousivat hienosti. Tosin Binka kävi tornissa pitkästä aikaa ja tarvitsi aika paljon tsemppiä portaiden kiipeämiseen. . . nousi ne kuitenkin ilman ohjaajan kosketusta tai namien sirottelemista pitkin portaita .

Tänään Binkalle tehtiin esineruutu kolmella esineellä: hienosti tyttö nosti kaikki, mutta työskentelyä täytyy vielä hioa. Ampumiseenkin otettiin haukkuminen avuksi - eilen raunioilla ei neitiä häirinnyt ampumisen häiriöäänet CD:ltä ollenkaan, mutta tänään hieman ahdisti. Nopeasti neiti kuitenkin palautui ja ryhtyi leikkiin, kentästäkin jäi mukava muisto.

Aapo esitti tänään aivan loistavaa noutamista ja eteenmenoa. Ampuminen seuraamisen aikanakin sujuu jo hienosti .

Hakuilemaan ei ole ehditty koko viikolla . . .syksy toi mukanaan kiireet ja aikataulut täyttyvät tiuhaan.