Brixi suoritti ensi esiintymisensä avoimessa luokassa. Tuomarina oli John R Walsh Jr:

"Nice young bitch. Good proportions Exc. size. Lots of condition. Good head profile. Correct bite. To be critical a little full in eye. Good assembly front & rear. Moves with drive behind but a little tight in front. Over all  a exc. bitch."

AVO ERI1 SA PN2 SERT

Nyt Brixi siis enää luonnetestiä/käyttötulosta vailla muotovalio .

Reissu oli ohjaajalle (vai pitääkö näytelmissä sanoa "näytteille asettajalle"?) melko raskas. Brixin juoksussa on menossa ne "parhaat" (=pahimmat) päivät. Koira on vinkunut poikien perään nyt jo kolmatta päivää. Porvoossa vinkuminen alkoi heti, kun takaluukku autosta avattiin. . . ja sitä vikinää jatkui sitten koko näytelmän ajan . Neiti oli valmis tekemään pentuja minkä uroksen kanssa tahansa: yritti vokotella vinttikoiraa, heeleriä ja valkkaria. Entä sitten ne i-i-i-hanat uros-kelpiet kehän laidalla . Oli sitten ohjaajalle viimeinen kerta koiranäyttelyssä tärppisen koiran kanssa!!!

Brixin toko-kurssikin on nyt tauolla juoksujen takia. Binka oli viime viikolla tuuraamassa. Yritettiin puuttua noutojen virheisiin, mutta silloin kun olisi apua saatavilla, niin pudottaako pikku-musta kapulaa?!? Ei. . . ei. . . ei. . .

Tiistaina käytiin hakutreeneissä Korsossa, Brixi jätettiin kotiin, koska viikkoa aikaisemmin neidin sulotuoksut häiritsivät selkeästi treenikavereiden uroskoiria, vaikka neiti oli autossa (treenasi viimeisenä) ja autokin kohtuullisen kaukana urosten autoista. . . . minkä se sille voi, että on poikien mielestä niin ihana .

 Aapon agility-suorituksetkin ovat kärsineet Brixin-sulotuoksuista. Koira on kadottanut korvansa. . . nenä toimii sitten senkin edestä, mutta ei suinkaan ohjaajan toivomalla tavalla . Aapon 1-luokan viimeinen nousunolla antaa odottaa itseään. Viikko sitten oli taas vain yhden riman päässä . Milla ja Aapo kävivät Purinalla neljän radan verran. Näistä tuloksena 2 x  HYL, 2 x tulos: viikonlopun paras tulos oli 5, sij. 3 - ensimmäisen kerran nähtiin sitten sekin, että Milla jätti radan kesken. . . Aapo juoksi niin omaa rataansa, ettei ohjaajalla ollut mitään sanomista asiaan. Koira kainaloon ja ulos!!! ELÄKÖÖN NARTTUJEN JUOKSUAJAT!!!