Torstaina Aapolla oli dermatologin tarkastus, missä todettiin, ettei paraneminen ole tapahtunut tyydyttävästi Otsan rypistys. Päädyttiin pienen harkinnan jälkeen koepalojen ottamiseen, joten nyt on pojalla tikit nenässä ja kauluri kaulassa.

1249734220_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tutkimuksen jälkeen pojalla oli "kaamee kapula" eikä kävelemisestä tullut mitään. Milla kantoi Aapon autoon ja autosta kotiin (16kg velttoa koiraa). Kotona Binka oli ihmeissään, miksi Aapo vain makaa. Tikkien poisto on parin viikon päästä, joten siihen asti ulkoillaan hihnassa ja yritetään viettää "rauhaisaa eloa" kelpien kanssa Jalka suussa. Aapon menoa kauluri ei tunnu haittaavan eikä vauhti hidastu. Antibioottikuuria jatkettiin taas pari viikkoa eteenpäin. Onneksi lääkkeiden otto ei ole ollut Aapolle mikään ongelma, kaveri kun syö kaiken mitä suuhun laitetaan. Binkaa on jouduttu kieltämään Aapon hoivaamisesta, kun neiti olisi koko ajan nuolemassa tikkejä. Nyt näyttää siltä, ettei meitä enää tänä syksynä näy näytelmäkehissä, kun tuo pojan parantuminen on näin hidasta.

Tottista on treenailtu molempien koirien kanssa. Aapolle tuo murkkuikä on nyt iskenyt päälle, niin että herra tuntuu välillä olevan sitä mieltä, että ihmisiä tarvitaan lähinnä ruuan antamiseen, muu sujuu kyllä pieneltä kelpieltä itseltäänkin. Binka on alkanut luoksetulossa tarjoamaan sivulle tuloa suoraan lyhyillä matkoilla Yllättynyt. . . mistähän se on senkin keksinyt. Viime viikolla asiaa korjatessa ohjaaja onnistui sitten paineistamaan koiran niin, että neiti meni totaalisen lukkoon. Nyt sitten yritetään taas tehdä luoksetulosta kivaa.