Otsikko varmaan kertoo ihan kaiken oleellisen. Käytiin Keitan kanssa Oitissa tokokokeessa. Tuli niin karu paluu maanpinnalle viime viikon menestyksen jälkeen. Tuomarina kokeessa oli Hannele Pörsti. Meidän suoritusvuoroksi oli rouva Fortuna arponut viimeisen numeron...

1. Luoksepäästävyys 6: tuomari kävi ihan kamalasti jänskättämään; mikä lie mörkö...

2. Paikalla makaaminen 10: Tämä oli ihan mahtava, vaikka ennen koetta se kaikista eniten jännittikin. Kesken paikallaanolon kehänauhan vierestä meni lauma mopopoikia, mutta pieni mustavalkoinen kesti hienosti smiley.

3. Seuraaminen kytkettynä 7½: seilaamista, haahuilua. Ei ollut pieni koira ihan mukana.

4. Seuraaminen taluttimetta 7: kaikki samat vaiheet käytiin läpi kuin hihnassa seuraamisessa, mutta pisteenä i:n päälle Keita teki oma-aloitteisesti liikkeestä maahanmenon blush.

5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7: alku oli hyvä ja maahanmeno nopea... mutta mutta... Ohjaaja kääntyy ja samalla koira ryömii eteenpäin, nappaa maasta risun ja lähtee rallattelemaan angry.

6. Luoksetulo 8½: Jäi tosi hyvin ja tuli vauhdilla. Pyörähti jotenkin hassusti siinä vieressä (huom oikealla puolella) ja tuli sitten nätisti istumaan eteen, mistä hypyn kautta perusasentoon.

7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 0: oli muuten ihan täyden kympin liikkeestä maahanmeno!

8. Estehyppy 5: "Hyppy!" -koiralla lyö tyhjää- "Hyppy!"+käsimerkki -> pieni mustavalkoinen hyppää "no olisit heti sanonut" -ilmeellä.

9. Kokonaisvaikutus 7

Yhteensä 127p ALO3